Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κωστένογλου: «Πώς να παίξεις ποδόσφαιρο σε τέτοιο γήπεδο;»

Κωστένογλου: «Πώς να παίξεις ποδόσφαιρο σε τέτοιο γήπεδο;»

Ο Νίκος Κωστένογλου στη συνέντευξη τύπου του αγώνα με την ΑΕΛ, στάθηκε στον άσχημο αγωνιστικό χώρο, ο οποίος επηρέασε την εικόνα της ομάδας του.

Η ΑΕΚ άφησε δύο βαθμούς στη Λάρισα (0-0), με τους περισσότερους από το ποδοσφαιρικό τμήμα της «Ένωσης» να στέκονται στην τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του «AEL FC Arena».

Αυτό το ζήτημα ήταν κυριάρχο και στη συνέντευξη τύπου του Νίκου Κωστένογλου, με τον προπονητή της ΑΕΚ να τονίζει μεν ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, αλλά να καυτηριάζει από την άλλη την κατάσταση του γηπέδου, το οποίο δεν επέτρεψε στην ομάδα του να ξεδιπλώσει τις ικανότητές της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έγινε ένα παιχνίδι σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο που δε μας επέτρεψε να εκδηλώσουμε τις αρετές και τις ικανότητες που έχουμε σαν ομάδα. Σέβομαι τον αντίπαλο αλλά είμαστε πιο ποιοτική ομάδα και δεν μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα αυτό.

Με δεδομένη την απουσία του Γιακουμάκη δεν είχαμε να βάλουμε έναν σέντερ φορ για να εκμεταλλευτούμε τις ψηλές μπάλες. Ο δρόμος είναι μακρύς, πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια με την ίδια ένταση».

Για την αλλαγή του Νέλσον Ολιβέιρα: «Ο Ολιβέιρα προερχόταν από μακροχρόνιο τραυματισμό. Όταν είδε τον αγωνιστικό χώρο ήταν πολύ προβληματισμένος, για αυτό το λόγο δεν έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο».

Για το αν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα: «Με βάση την εικόνα του παιχνιδιού το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Απειληθήκαμε από στημένες μπάλες και απειλήσαμε με στημένες μπάλες. Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών και από την τακτική τους συμπεριφορά.

Δεν είμαι ευχαριστημένος όμως από το αποτέλεσμα γιατί απλά δεν κερδίσαμε. Δυστυχώς όμως σήμερα το παιχνίδι κρίθηκε σε σημεία που ευνοούσαν τον αντίπαλο. Πραγματικά απορώ πώς μπορεί να παίξει κάποιος σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο».

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024