
Επενδύσεις στις ΑΠΕ από τη ΔΕΗ προανήγγειλε ο υφ. Ενέργειας στο «Βήμα της Κυριακής»
Στις επενδύσεις στην «πράσινη ενέργεια» αναμένεται να επικεντρωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα η ΔΕΗ.
Στις επενδύσεις στην «πράσινη ενέργεια» αναμένεται να επικεντρωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα η ΔΕΗ, σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε στο «Βήμα της Κυριακής», ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γεράσιμος Θωμάς.
Ψηλά στην ατζέντα του Υπουργείου είναι η επιτάχυνση της αδειοδοτικής διαδικασίας για επενδύσεις σε πράσινη ενέργεια προκειμένου έτσι να πετύχει ο στόχος της κυβέρνησης ο οποίο αφορά στην απομάκρυνση από τον λιγνίτη.
Σύμφωνα με τον αρμόδιο υφυπουργό, η μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή θα στηριχθεί κυρίως σε οικονομικές λύσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.
Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Θωμάς έδωσε απαντήσεις στο ερώτημα για το εάν η μεταλιγνιτική εποχή είναι εφικτή.
Πηγή: onetv.gr
- Αυτή είναι δουλειά: Βλέπεις τους αγώνες του Μουντιάλ 2026, παίρνεις 50.000 δολάρια!
- Θεσσαλονίκη: Φίδια εμφανίστηκαν σε νηπιαγωγείο – Ανήσυχοι οι γονείς
- Τσουκαλάς κατά Κεραμέως: Λαϊκισμός είναι να εχθρεύεσαι οτιδήποτε σύγχρονο και καινοτόμο
- Εσπερίδα του Εργαστηρίου Κυκλικής Οικονομίας του Δήμου Πειραιά
- Βουλή: Την άρση ασυλίας Βελόπουλου εισηγείται ομόφωνα η επιτροπή δεοντολογίας
- Κως: Δικαιώθηκε Γερμανός που είχε πληρώσει 7.186 ευρώ για οργανωμένο ταξίδι και δεν έβρισκε ξαπλώστρα



