Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μακελειό στο Παρίσι: Η αντιτρομοκρατική ψάχνει την επίθεση με μαχαίρι

Μακελειό στο Παρίσι: Η αντιτρομοκρατική ψάχνει την επίθεση με μαχαίρι

Γαλλικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο δράστης είχε ασπαστεί το Ισλάμ πριν από 18 μήνες.

Η αντιτρομοκρατική μονάδα της εισαγγελίας του Παρισιού ανέλαβε την έρευνα για τη φονική επίθεση με μαχαίρι στα κεντρικά της αστυνομίας στη γαλλική πρωτεύουσα, έγινε γνωστό από το γραφείο του εισαγγελέα.

Χθες, ένας 45χρονος βοηθός πληροφορικής επιτέθηκε με μαχαίρι και σκότωσε τρεις αστυνομικούς και μια διοικητική υπάλληλο μέσα στο κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης του Παρισιού, προτού τον πυροβολήσει και τον σκοτώσει ένας αστυνομικός. Γαλλικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο δράστης είχε ασπαστεί το Ισλάμ πριν από 18 μήνες.

«Υπό το φως των στοιχείων που συγκέντρωσαν οι ερευνητές σε αυτό το στάδιο της έρευνας, η αντιτρομοκρατική μονάδα της εισαγγελίας ανέλαβε το απόγευμα την έρευνα για τα γεγονότα που διαπράχθηκαν χθες στο αρχηγείο της αστυνομίας» είπε ένας αξιωματούχος από το γραφείο του εισαγγελέα.

Τα τρομοκρατικά κίνητρα

Οι αξιωματούχοι δεν λένε ότι υπάρχει τρομοκρατικό κίνητρο πίσω από την επίθεση, όμως η απόφαση να παραδοθεί ο φάκελος σε εισαγγελείς της αντιτρομοκρατίας συνήθως υποδεικνύει μια διασύνδεση με την τρομοκρατία.

Μια δικαστική πηγή, με γνώση της υπόθεσης, σημείωσε πως ο εισαγγελέας αντιτρομοκρατίας ανέλαβε την έρευνα μετά την κατάθεση προσώπων του περιβάλλοντός του δράστη, μεταξύ άλλων της συζύγου του και την εξέταση του κινητού τηλεφώνου του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024