Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Πρώτη φορά με τρεις Έλληνες στη 12αδα

Ολυμπιακός : Πρώτη φορά με τρεις Έλληνες στη 12αδα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα τη Βιλερμπάν για την πρεμιέρα της Euroleague και θα παρουσιαστεί με μία πρωτόγνωρη συνθήκη για τα δεδομένα της ομάδας των τελευταίων ετών. Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν μόλις τρεις Έλληνες στη δωδεκάδα τους

Με μία πρωτόγνωρη συνθήκη για τα δεδομένα του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βιλερμπάν, στην πρεμιέρα της Euroleague σε λίγη ώρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας στο πρόγραμμά τους μόνο τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, δεν έχουν περιορισμό ξένων, καθώς στη Euroleague δεν υπάρχει κανονισμός που επιβάλει συγκεκριμένο αριθμό.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ διαμόρφωσε το ρόστερ της ομάδας, δίνοντας έμφαση στο… ξένο στοιχείο (έκοψε τον Κόνιαρη) με αποτέλεσμα να υπάρχουν μόνο τρεις Έλληνες στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, η σημαία των Πειραιωτών, Βασίλης Σπανούλης, θα ξεκινήσει μία ακόμα σεζόν με σκοπό να οδηγήσει όσο ψηλότερα γίνεται τον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο υπαρχηγός της ομάδας και μέλος του «χρυσού» ελληνικού κορμού με όλες αυτές τις επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Τέλος ο Κώστας Παπανικολάου, ένας ακόμα πιστός στρατιώτης στην «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Αυτοί είναι οι τρεις ηγέτες και ταυτόχρονα μοναδικοί Έλληνες στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού στη Euroleague για τη σεζόν 2019-2020.

Υπενθυμίζουμε πως το καλοκαίρι έφυγαν από το λιμάνι οι Βαγγέλης Μάντζαρης (Ούνιξ Καζάν), ο Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας) και ο Γιώργος Μπόγρης (Προμηθέας), ενώ ο Βασίλης Τολιόπουλος (Άρης) είχε αποχωρήσει στα μέσα της περσινής σεζόν.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024