
Ξανθόπουλος: «Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση»
Ο γκαρντ του Περιστερίου, Βασίλης Ξανθόπουλος, μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στο Ρέθυμνο, ενώ αναφέρθηκε και στο που στηρίζεται η ομάδα του Ηλία Ζούρου.
Ο Βασίλης Ξανθόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα του Περιστερίου για τον επικείμενο αγώνα κόντρα στο Ρέθυμνο το Σάββατο (5/10, 15:45).
Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε πως οι κρητικοί έχουν δείξει αρκετά καλά στοιχεία μέχρι τώρα και πως η άμυνα θα είναι αυτή που θα τους δώσει όχι μόνο το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και άλλα πολλά κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Ξανθόπουλος:
«Είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για μας στο πρωτάθλημα και αντιμετωπίζουμε μια ομάδα όπως είναι το Ρέθυμνο, το οποίο έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στα πρώτα του ματς.
Εμείς από την μεριά μας πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για 40 λεπτά, να εκτελέσουμε το πλάνο των προπονητών μας, ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που είναι πολύ σημαντικό για την συνέχεια των υποχρεώσεων μας».
Για την άμυνα του Περιστερίου: «Η άμυνα είναι η βάση μας! Το έχουμε πει από την πρώτη στιγμή και η καλή άμυνα θα μας βοηθήσει και σε βραδιές που δεν θα είμαστε καλοί επιθετικά, προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη».
Για το που θα κριθεί το ματς με το Ρέθυμνο: «Σίγουρα πρέπει να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς του αντιπάλου, από τους οποίους παίρνει αρκετούς πόντους στα παιχνίδια του και από εκεί και πέρα εμείς να κάνουμε το παιχνίδι μας, ό,τι κάναμε και με τον Ηρακλή στο κομμάτι της άμυνας και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση».
- Φωτιά στην Οινόη: Συναγερμός στην Πυροσβεστική – Σηκώθηκαν 10 εναέρια
- Χειροπέδες σε άνδρα που καλλιεργούσε 26 δενδρύλλια κάνναβης, έως δύο μέτρων, μέσα σε δωμάτιο σπιτιού
- Ρώσoι φαρσέρ για Ντόκο: «Όπλα» μας ένα email και λίγο μακιγιάζ – «Λυπάμαι για τις διαδικασίες εθνικής ασφάλειας της χώρας σας»
- Καστελόριζο: «Όσα λένε για μένα είναι ψέματα» – Τι λέει ο γιατρός που συνελήφθη
- Μπορείς να ονειρεύεσαι ενώ είσαι ξύπνιος; – Δυσδιάκριτο το όριο ανάμεσα στην εγρήγορση και τον ύπνο
- Συνταξιούχοι με δουλειά: Πού στην Ευρώπη είναι περισσότεροι – Γιατί στην Ελλάδα είναι χαμηλό το ποσοστό;



