Φωτογραφίες: Automedia

Η πέμπτη γενιά ενός μοντέλου που αποτελεί από τα πιο γενναιόδωρα σε επίπεδο ευρυχωρίας όσο και χρηστικότητας, προβάρει μια σειρά αλλαγών οι οποίες θα εστιάσουν κυρίως στην αναβάθμιση των εξοπλιστικών και ψηφιακών του χαρακτηριστικών χωρίς ωστόσο να λείψουν και ορισμένες στοχευμένες αισθητικές αλλαγές που θα σηματοδοτήσουν τον εξοπλιστικό εκσυγχρονισμό του.

Ξεκινώντας από τις τελευταίες, το ανανεωμένο Espace δείχνει να κρύβει κάτω από το καμουφλάζ μια ανασχεδιασμένη γρίλια, νέα φωτιστικά σώματα, ξαναγραμμένους προφυλακτήρες  ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να ισχύσει και για το πίσω τμήμα που θα επωφεληθεί από στοχευμένες σχεδιαστικές παρεμβάσεις.

Εξίσου περιορισμένες προδιαγράφονται οι αλλαγές και στο εσωτερικό του με τη Renault να εστιάζει κυρίως στη διεύρυνση των διαθέσιμων επιλογών τόσο σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις, τις αποχρώσεις και τα υλικά όσο και αναφορικά με τη διαθεσιμότητα νέων εφαρμογών και χρηστικών λύσεων.

Επίσης κάθε άλλο παρά θα πρέπει να αποκλειστεί η εκτεταμένη αναβάθμιση της σουίτας συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης και η προσθήκη περισσότερων επικουρικών συστημάτων προς αυτήν κατεύθυνση, όπως ραντάρ, κάμερες και αισθητήρες υπό το σκεπτικό της αυτόνομης οδήγησης.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται να μάθουμε περισσότερα σύντομα καθώς το ανανεωμένο Espace αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στις αρχές του 2020.

 

Γράψτε το σχόλιο σας