Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φρίκη: Βρήκαν ανθρώπινο δάχτυλο στο γραμματοκιβώτιο τους

Φρίκη: Βρήκαν ανθρώπινο δάχτυλο στο γραμματοκιβώτιο τους

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία οικογένεια, όταν κοιτάζοντας το γραμματοκιβώτιο αντί για λογαριασμούς, βρήκαν... ένα κομμένο ανθρώπινο δάχτυλο! 

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία οικογένεια στο Bognor Regis, στο Δυτικό Σάσεξ, όταν κοιτάζοντας το γραμματοκιβώτιο αντί για λογαριασμούς, βρήκαν… ένα κομμένο ανθρώπινο δάχτυλο!

Οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν με κάθε μέσο να εντοπίσουν τον άνθρωπο, του οποίου το δάχτυλο βρέθηκε κομμένο στο εσωτερικού του γραμματοκιβωτίου της οικογενειακής κατοικίας. Κατόπιν της εξέτασης DNA αποκαλύφθηκε ότι πράγματι, πρόκειται για πραγματικό δάχτυλο που ανήκει σε άνθρωπο αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες αναφορικά με την ταυτότητα του ατόμου.

Οι αστυνομικές αρχές ελέγχουν εθνικές βάσεις δεδομένων καθώς και αναζητούν πληροφορίες από τοπικά νοσοκομεία. Ωστόσο, ακόμη δεν γνωρίζουν αν ο άνθρωπος, στον οποίο ανήκει το δάχτυλο, είναι νεκρός ή ζωντανός ενώ παράλληλα δεν κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν.

Τι δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας

Εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών μιλώντας στην εφημερίδα «The Sun», ανέφερε ότι διερευνούν το ασυνήθιστο αυτό περιστατικό.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Διερευνούμε ένα περιστατικό όπου ένα ανθρώπινο δάχτυλο ταχυδρομήθηκε μέσω γραμματοκιβωτίου στο Bognor Regis. Η οικογένεια που έλαβε την ασυνήθιστη «παράδοση» τρομοκρατήθηκε και μας κάλεσε αμέσως».

Ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις πως η οικογένεια αποτέλεσε στόχος εκφοβισμού, οι αστυνομικές αρχές διερευνούν κάθε ενδεχόμενο αναφορικά με το κίνητρο αλλά και την ταυτότητα του ατόμου.

«Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για κάποιου είδους φάρσα ή για κάτι περισσότερο απειλητικό» καταλήγει ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024