Η Μπαρτσελόνα δεν έχει αρχίσει καλά στην Primera Division και καταλαμβάνει την 5η θέση της βαθμολογίας, με μόλις 13 βαθμούς μετά από 7 παιχνίδια. Η αρνητική εκκίνηση έχει προκαλέσει κριτική στον Ερνέστο Βαλβέρδε και στους παίκτες, ενώ δεν έχουν λείψει οι… θεωρίες συνωμοσίας.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι πιο παλιοί παίκτες υποπτεύονται ότι συγκεκριμένα ρεπορτάζ στον καταλανικό Τύπο υποκινούνται από τη διοίκηση, η οποία προσπαθεί να αποσείσει τις δικές της ευθύνες.
Ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Ζεράρ Πικέ, εξέφρασε ανοιχτά αυτή την άποψη μετά το παιχνίδι με τη Γρανάδα και προειδοποίησε τον παράγοντα που υποκινεί τη φημολογία να το σταματήσει. Η δήλωση του Πικέ προκάλεσε συναγερμό στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα και κάλεσαν άμεσα τον ποδοσφαιριστή στα γραφεία.
«Πραγματοποιήθηκε μία συνάντηση διοικούντων με τον Πικέ, για να δώσουμε διευκρινίσεις για το ζήτημα. Η κανονικότητα έχει επιστρέψει και οι παίκτες νιώθουν ήρεμοι. Οι οπαδοί είναι μαζί μας και έδειξαν την υποστήριξη τους. Δεν είμαστε σε πόλεμο με τον Πικέ» σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζόρντι Κορντονέ.
Λήξη συναγερμού στο Καμπ Νόου, τουλάχιστον προς το παρόν…
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.