Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έπεσε; Δεν έσπασε!

Έπεσε; Δεν έσπασε!

Μία θήκη που προστατεύει το κινητό από τις φθορές κι εσάς από τα μικρόβια

Είναι γεγονός: Το κινητό είναι η προέκταση του χεριού μας. Ξέρει όλα μας τα μυστικά, στη μνήμη του φυλάει τις πολύτιμες φωτογραφικές αναμνήσεις μας, μηνύματα και διαλόγους που θέλουμε να θυμόμαστε (ή και να ξεχάσουμε). Και επειδή έστω και η σκέψη ότι θα χαλάσει αρκεί για να μας προκαλέσει μίνι πανικό,  θέλουμε να το προστατεύουμε όσο καλύτερα μπορούμε τόσο από τη φθορά που φέρνει η καθημερινή χρήση όσο και από μια καταστροφική πτώση.

Οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούν ειδικές θήκες που προστατεύουν τα κινητά. Δυστυχώς όμως η κίνηση αυτή τις περισσότερες φορές αποδεικνύεται περισσότερο θεωρητική, παρά ουσιαστική. Οι πιο πολλές θήκες αποδεικνύονται μάλλον διακοσμητικές, αφού δεν μπορούν να προστατέψουν το κινητό από πτώση ή κάποιο δυνατό χτύπημα.

Επιπλέον, με τις θήκες αυτές το κινητό μας είναι πιο «βρώμικο» από οτιδήποτε άλλο κρατάμε στα χέρια μας. Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, τα κινητά έχουν επτά φορές περισσότερα μικρόβια ακόμη και από το μπάνιο μας!

Τι μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν, για να προστατέψουμε το κινητό μας και την υγεία μας; Η λύση βρίσκεται στις θήκες Speck.

Απόλυτη προστασία

Η Speck, θυγατρική της Samsonite, ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή premium θηκών για smartphones όπως iPhone, Samsung και Huawei. Οι θήκες Speck είναι ειδικά σχεδιασμένες για να προστατεύoυν τα πιο πολύτιμα εργαλεία μας, τα κινητα, τα tablet και τα laptop μας.

Με το ειδικό υλικό που έχει αναπτύξει η εταιρία, που ονομάζεται IMPACTIUM, όλες οι θήκες προφυλάσσουν τα κινητά μας από πτώση ακόμη και από τα 3 μέτρα, ενώ υπάρχουν και θήκες που διαθέτουν αντιμικροβιακή προστασία MICROBAN.

Όλες οι θήκες της Speck έχουν περάσει από σκληρά τεστ, ενώ ελέγχονται και από ανεξάρτητα εργαστήρια για να επιβεβαιωθεί η αποτελεσματικότητά τους. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν βραβευθεί πολλές φορές, καθώς και ότι η Speck κατέχει ηγετική θέση στον χώρο των αξεσουάρ κινητών.

Θήκες για premium συσκευές

Αν και θήκες για premium συσκευές, όπως είναι αυτές των Apple, Samsung, Huawei, οι τιμές των προϊόντων της Speck είναι προσιτές. Τελευταία προσθήκη στον πλούσιο κατάλογο της Speck είναι οι θήκες για τα νέα iPhone 11 Pro που κυκλοφόρησαν στην αγορά πριν από λίγα 24ωρα.

Οι θήκες της Speck απευθύνονται σε όλους και κυρίως σε δραστήριους επαγγελματίες, αλλά και εκείνους που επιλέγουν να αθλούνται σε εξωτερικό χώρο. Παρά την αντοχή τους και τα ιδιαίτερα υλικά τους, είναι πολύ λεπτές και διακριτικές. Διαλέξτε μεταξύ των  Presidio Grip & Glitter, Sport, Clear & Glitter, Stay Clear, Clear Neon, Pro ή Wallet, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Η Presidio Grip προστατεύει το smartphone σας από πτώση από τα 4 μέτρα, προσφέρει καλύτερο κράτημα, ενώ με glitter η θήκη παίρνει έναν πιο glamorous τόνο.

Η Presidio Sport απευθύνεται κυρίως σε εκείνους που ασχολούνται με τον αθλητισμό και για τον λόγο αυτό διαθέτει ενισχυμένη προστασία, τόσο σε ότι αφορά το ενδεχόμενο πτώσης, όσο και από αντιμικροβιακή προστασία.

Η Presidio Clear είναι μια σειρά θηκών από διαφανές υλικό που προσφέρει μια ενισχυμένη αίσθηση καθαριότητας. Το υλικό της θήκης προστατεύει πραγματικά το κινητό από μικρόβια, αλλά και από το ενδεχόμενο καταστροφής λόγω πτώσης. Η σειρά διαθέτει Glitter και NEON εκδοχή.

Η Presidio Pro είναι η πιο μίνιμαλ, αλλά παράλληλα και η πιο professional εκδοχή της θήκης. Διατίθεται σε μαύρο, σκουρο μπλε και κόκκινο ματ χρώμα.

Η Presidio Wallet εκτός της εξαιρετικής προστασίας από πτώσεις που προσφέρει, πρόκειται για μια θήκη 2 σε 1, καθώς «μεταμορφώνεται» σε πορτοφόλι με χώρο για έως τρεις κάρτες.

Η Speck διαθέτει επιπλέον προστατευτικές θήκες για premium εργαλεία όπως είναι τα iPad και τα Macbook. Πρόκειται για κομψές, σταθερές θήκες,  προκειμένου να είναι πλήρως λειτουργική η συσκευή.

Θήκες της Speck θα βρείτε σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές στο δίκτυο καταστημάτων COSMOTE/ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στη Vodafone, στα καταστήματα Κωτσόβολος και στους Apple Premium Resellers σε Ελλάδα και Κύπρο.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024