
Επιμένει ο Αδ. Γεωργιάδης: Υπερασπίζεται τον όρο «λαθρομετανάστης»
Ο υπουργός Ανάπτυξης επιμένει να χρησιμοποιεί τον όρο «λαθρομετανάστης» υποστηρίζοντας ότι δεν είναι ρατσιστικός, ενώ χαρακτήρισε την Αμυγδαλέζα μπροστά στη Μόρια υπερπολυτελές ξενοδοχείο.
Μία ακόμα τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για το προσφυγικό προκαλεί αρνητικά σχόλια.
Ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, επιμένει να χρησιμοποιεί τον όρο «λαθρομετανάστης» υποστηρίζοντας ότι δεν είναι ρατσιστικός, ενώ χαρακτήρισε την Αμυγδαλέζα μπροστά στη Μόρια υπερπολυτελές ξενοδοχείο.
Κάνοντας λόγο για «ιδεολογική εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε την τρόικα θεσμούς» υποστήριξε πως «μας έχουν πείσει ότι ο όρος λαθρομετανάστης είναι ρατσιστικός». Είπε δε ότι «σε όλη την ελληνική νομοθεσία υπάρχει σε 400 νόμους ο όρος «λαθρομετανάστες»
Πηγή: onetv.gr
- Τζόλης: «Ειπώθηκαν άσχημα πράγματα για μένα…» (vid)
- Ρόδος: Ουρές και ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο – Ποιος ο λόγος
- Γιάννης Παπαμιχαήλ για Γιώργο Θεοφάνους: «Τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»
- Ενισχύεται η δημοτική συγκοινωνία του Δήμου Νέας Σμύρνης
- Κομισιόν για νέες απειλές Τραμπ για δασμούς: «Όταν υπογράφεις συμφωνία με την ΕΕ, ξέρεις ότι αυτό θα πάρεις»
- Ολυμπιακός: Νοκ-άουτ ο Γουόρντ από το Game 3 με τη Μονακό
