Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε το κοινό της συναυλίας του Γιώργου Νταλάρα στο Ηρώδειο το βράδυ της Δευτέρας. Ο σπουδαίος τραγουδιστής, Γιώργος Νταλάρας ερμήνευσε το «Διδυμότειχο Μπλουζ» του πολυαγαπημένου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Μία συναυλία αφιερωμένη στην μεγάλη καριέρα του Γιώργου Νταλάρα στο λαϊκό τραγούδι, με την συμμετοχή μεγάλων καλλιτεχνών όπως η Γλυκερία, η Ελένη Βιτάλη, η Φωτεινή Βελεσιώτη, η Μελίνα Ασλανίδου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Μπάμπης Στόκας, ο Μίλτος Πασχαλίδης και πολλοί άλλοι που τραγούδησαν μαζί του για να τον τιμήσουν.

Συγκίνηση με το «Διδυμότειχο Μπλουζ»

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Γιώργος Νταλάρας μαζί με τον Μίλτο Πασχαλίδη, ερμήνευσαν το «Διδυμότειχο Μπλουζ». Την ίδια στιγμή, ακριβώς πίσω τους προβαλλόταν σε γιγαντοοθόνη το βίντεο κλιπ του ομώνυμου τραγουδιού, με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιώργο Νταλάρα.

Καλλιτέχνες και κοινό αποφάσισαν με αυτόν τον τρόπο να τιμήσουν τον μεγάλο δημιουργό, που χάθηκε πρόωρα, σε ηλικία 63 ετών από ανακοπή καρδιάς, στις 9 Σεπτεμβρίου του 2019.

Η συναυλία που αποτέλεσε ένα μουσικό ταξίδι στην 50χρονη πορεία του Γιώργου Νταλάρα στο ελληνικό τραγούδι περιελάμβανε τραγούδια από σχεδόν όλες τις συνεργασίες του με μεγάλους δημιουργούς όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Λοΐζος και πολλοί άλλοι.

Γράψτε το σχόλιό σας