Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Στο 1 εκατ. ευρώ ετησίως οι ανανεώσεις των τεσσάρων

Παναθηναϊκός : Στο 1 εκατ. ευρώ ετησίως οι ανανεώσεις των τεσσάρων

Δεν είναι μόνο το συμβόλαιο του Χατζηγιοβάνη που τελειώνει το καλοκαίρι, αλλά και αυτά των Δώνη, Ινσούα, Γιόχανσον και Διούδη. Πόσα χρήματα απαιτούνται για να παραμείνουν και οι τέσσερις.

Το συμβόλαιο του Τάσου Χατζηγιοβάνη και το σήριαλ γύρω από το όνομά του έχει κεντρίσει την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού όσον αφορά τις ανανεώσεις των συμβολαίων. Όμως δεν είναι το μοναδικό συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τον Ιούνιο του 2020 ολοκληρώνονται τέσσερα ακόμα συμβόλαια που αφορούν βασικότατους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Σωκράτης Διούδης, Εμανουέλ Ινσούα, Ματίας Γιόχανσον και Χρήστος Δώνης έχουν μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους και αν ο Παναθηναϊκός θελήσει να τους κρατήσει και τους τέσσερις, θα χρειαστεί περίπου ένα εκατομμύριο «καθαρά». Ίσως και παραπάνω.

Αυτό που έγινε στο Βελιγράδι δεν έχει προηγούμενο. Εάν δεν δεις αυτά τα αποκλειστικά βίντεο και τις φωτογραφίες, δεν έχεις ιδέα τι χάνεις…

Αυτή τη στιγμή και οι τέσσερις μαζί κοστίζουν περίπου 880.000 ευρώ. Ινσούα και Γιόχανσον αμείβονται με 280.000 ευρώ έκαστος, μιας και οι αποδοχές τους ήταν κλιμακωτές και ανέβαιναν χρόνο με τον χρόνο. 180.000 ευρώ είναι το συμβόλαιο του Δώνη και περίπου 140.000 ευρώ είναι τα χρήματα που θα πάρει ο Διούδης για την τελευταία του σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει αξιολόγηση τους επόμενους μήνες, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως και θα κάνει κουβέντα και με τους τέσσερις για να τους κρατήσει στην ομάδα. Μάλιστα με τον Ινσούα είχε γίνει ήδη μία πρώτη επαφή το περασμένο καλοκαίρι, παρουσία του αδερφού και ατζέντη του που είχε έρθει στην Αθήνα, με τον Αργεντινό να ζητάει αύξηση αποδοχών, όπως αναμενόταν.

Ρεαλιστικά, οι πιθανότητες να μείνουν και οι τέσσερις δεν είναι πολλές. Διότι ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει σε τακτική… μνημονίου και δύσκολα θα «ξεφύγει» οικονομικά. Δεδομένα και οι τέσσερις, όταν θα έρθει η ώρα των συζητήσεων, θα ζητήσουν αύξηση, που θα ανεβάσει το συνολικό μπάτζετ για το… καρέ ανανεώσεων πάνω από το εκατομμύριο.

Κι εκεί θα αποφασιστεί, βάσει της αξιολόγησης, ποιοι θα μπουν σε προτεραιότητα και ποιοι όχι.

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024