Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αρης: Η... αγωνιστική ανάσταση του Γιάννη Φετφατζίδη

Αρης: Η… αγωνιστική ανάσταση του Γιάννη Φετφατζίδη

Πέρσι σε 28 ματς είχε 2 γκολ και 2 ασίστ. Φέτος, σε 9 παιχνίδια έχει 5 ασίστ και 1 γκολ. Ο Φετφατζίδης δείχνει αναγεννημένος και ο Τόλης Τερζής τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Ο Φετφατζίδης είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και τα προσόντα του δύσκολα τα συναντάς σε Έλληνα ποδοσφαιριστή. Η τεχνική, η ποιότητά του και το οδήγημα της μπάλας δεν το συναντάς εύκολα. Ο Γιάννης ξέρει ότι τον γουστάρω. Ξέρει πως το καλοκαίρι είχα εισηγηθεί την παραμονή του στην ομάδα. Έχει την ελευθερία γιατί ο Γιάννης μπορεί να μας δώσει το κάτι παραπάνω», δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του στο συνδρομητικό κανάλι ο τεχνικός του Αρη, Απόστολος Τερζής.

Οι δηλώσεις του Ελληνα προπονητή αποτυπώνουν πλήρως την εξαιρετική άποψη που έχει για τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος από τότε που ανέλαβε ο Τερζής την ομάδα έχει τρεις ασίστ και ένα γκολ σε τρία παιχνίδια! Ο 28χρονος απολαμβάνει τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του προπονητή του Αρη και αυτό τον έχει βοηθήσει να απελευθερωθεί, βγάζοντας στο χορτάρι της αρετές του.

Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (4-0), για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, το οποίο ήταν το πρώτο παιχνίδι του Τερζή στον πάγκο του Αρη, ο Φετφατζίδης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα, καθώς πέτυχε ένα γκολ και έβγαλε δύο ασίστ. Το καλύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα του Αρη, αλλά και ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών. Στο επόμενο, με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έβγαλε την ασίστ στο 1-0 του Μπράουν Ιντέγε, βοηθώντας και πάλι την ομάδα του να πάρει την ισοπαλία (2-2).

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είναι ανεβασμένος και ο Τερζής ποντάρει πολλά πάνω του, προκειμένου ο Αρης να καταφέρει να πετύχει τους στόχους του. Η εξαιρετική εικόνα του «Φέτφα» στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον και δημιουργεί πολλές προσδοκίες.

Ο 28χρονος έχοντας αγωνιστεί μόλις σε 9 παιχνίδια έχει ήδη καλύτερη συγκομιδή σε ασίστ σε σχέση με την περσινή σεζόν. Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2018-2019, στην οποία αγωνίστηκε το πρώτο μισό στον Ολυμπιακό και το δεύτερο στον Αρη, έκανε συνολικά 28 εμφανίσεις, έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ.

Φέτος, μέχρι στιγμής έχει παίξει σε 9 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχει ήδη 5 ασίστ και 1 γκολ, σε 623 λεπτά συμμετοχής. Ο «Φέτφα» μάλιστα έχει τις περισσότερες ασίστ στο φετινό πρωτάθλημα. Ο μεσοεπιθετικός του Αρη έχει δώσει 4 τελικές πάσες και είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας, με τους Μίσιτς, Νέιρα, Λημνιό και Κούτρη να ακολουθούν με 3.  Ένα ακόμα στατιστικό στοιχείο που δείχνε την… αναγέννηση του Φετφατζίδη και κάνει τον Τόλη Τερζή να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024