Η ταινία Ορεινές Συμφωνίες για τον άνθρωπο πίσω από τον πολιτικό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους.

Συγκεκριμένα, η ταινία Ορεινές Συμφωνίες, μια ταινία για τον άνθρωπο πίσω από τον πολιτικό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, αναμένεται στους κινηματογράφους στις 31 Οκτωβρίου.

Η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους από την εταιρία Feelgood.

Ορεινές Συμφωνίες

Την ταινία, παρουσιάζει το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης, ενώ αυτή εμπνέεται από τις απαντήσεις που έδωσε ο ίδιος, όταν λίγα χρόνια πριν τον θάνατό του, ρωτήθηκε ποια από αυτά που κατάφερε να κάνει στα εβδομήντα χρόνια ενεργής παρουσίας του στον δημόσιο βίο, θεωρούσε ο ίδιος, με την απόσταση του χρόνου πιο σημαντικά.

Το δελτίο τύπου που συνοδεύει το τρέιλερ της ταινίας Ορεινές Συμφωνίες αναφέρει: «Λίγα χρόνια πριν τον θάνατό του ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ρωτήθηκε ποια από αυτά που κατάφερε να κάνει στα εβδομήντα χρόνια ενεργής παρουσίας του στον δημόσιο βίο, θεωρούσε ο ίδιος, με την απόσταση του χρόνου πλέον, πιο σημαντικά.

»Οι απαντήσεις του εμπνέουν την ταινία Ορεινές Συμφωνίες που παρουσιάζει το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης. Μια ταινία για τον άνθρωπο πίσω από τον πολιτικό, που με τις απόψεις, τις επιλογές και κυρίως την στάση του αγαπήθηκε, αλλά και αμφισβητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο σύγχρονο πολιτικό στη χώρα μας.»

 

Γράψτε το σχόλιο σας