Μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν από έκρηξη σε στριπτιζάδικο, το οποίο βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 109, στο Γκάζι.
Η έκρηξη σημειώθηκε στις 04.00 σήμερα Τετάρτη στο κατάστημα με την επωνυμία erotica και μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός καθώς το μαγαζί ήταν κλειστό.
Διακοπή κυκλοφορίας
Η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της οδού Πειραιώς από το ύψος της Ηρακλειδών μέχρι την Ιερά Οδό.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).