Πρόεδρος ΚΤΕΛ στο One Channel: Ευτυχώς δεν υπήρξε μετωπική σύγκρουση στη Θεσσαλονίκη
Για το ατύχημα με το λεωφορείο των ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη μίλησε μέσα από την εκπομπή One Report ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ, Στέφανος Τσόλης.
Για το ατύχημα με το λεωφορείο των ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη μίλησε μέσα από την εκπομπή One Report ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ, Στέφανος Τσόλης.
«Αυτό που μας βοήθησε πολύ είναι ότι διασχίζοντας τον δρόμο δεν υπήρχε μετωπική σύγκρουση» υπογράμμισε ο κ. Τσόλης.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, ένα λεωφορείο των ΚΤΕΛ προσέκρουσε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα.
Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, κάποιοι από τους επιβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να συντρέχει κίνδυνος για την υγεία τους.
Πηγή: onetv.gr
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις
- ΛΔ Κονγκό: Εξαπλώνεται ταχύτερα ο Εμπολα μαζί με τους θανάτους – Δεν υπάρχει εμβόλιο ούτε θεραπεία
- Στο στόχαστρο των ΗΠΑ το λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν – Καταστράφηκε πύργος επικοινωνιών και μια γέφυρα
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: 22 στο εδώλιο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φορολογική συμμόρφωση & Ψηφιακός μετασχηματισμός: Το Crash Test της Αγοράς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)



































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442