
Γιάννενα : Νεκρός 16χρονος Αφγανός εντοπίστηκε μέσα σε νταλίκα
Νεκρός μέσα σε νταλίκα που ήταν σταθμευμένη στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας εντοπίστηκε χθες το βράδυ ένας 16χρονος Αφγανός.
Νεκρός μέσα σε νταλίκα που ήταν σταθμευμένη στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας εντοπίστηκε χθες το βράδυ ένας 16χρονος Αφγανός.
Το φορτίο της νταλίκας είναι βαμβακόσπορος και το όχημα είχε προορισμό την Ιταλία.
Μέσα στο φορτίο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, ήταν κρυμμένος ακόμη ένας 19χρονος Αφγανός, ο οποίος άρχισε να κτυπά με δύναμη την πόρτα της ρυμούλκας ζητώντας βοήθεια. Ο οδηγός αντελήφθη τι είχε συμβεί και ειδοποίησε την αστυνομια.
Οι αστυνομικοί που έφθασαν εντόπισαν τον 16χρονο χωρίς τις αισθήσεις του. Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Ηγουμενίτσας διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα προκύψουν από τη νεκροψία- νεκροτομή που θα γίνει αύριο, ωστόσο τα πρώτα στοιχεία, σύμφωνα με το epiruspost δείχνουν ότι ο θάνατός του επήλθε από ασφυξία.
Ο 19χρονος συμπατριώτης του είναι καλά στην υγεία του.
- Ιράν: Βετεράνος των ΗΠΑ εξηγεί τι πρέπει να κάνει ένας πιλότος όταν καταρριφθεί το αεροσκάφος του
- Μελόνι για Τραμπ: «Υπερασπίζουμε τα εθνικά μας συμφέροντα και όταν δεν συμφωνούμε πρέπει να το λέμε»
- Βραζιλία: 4 νεκροί στη συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους σε εστιατόριο
- Ουκρανία: Ουκρανική επίθεση προκαλεί διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Ζαπορίζια που ελέγχει η Ρωσία
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και στο βάθος πρόωρες κάλπες
- Τα σενάρια ως το φινάλε της Euroleague: Πώς βγαίνει πρώτος ο Ολυμπιακός, μέχρι 6η θέση ο Παναθηναϊκός


