Εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν και ένας έχασε τη ζωή του σε ένα βίαιο περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα σε ένα εμπορικό κέντρο της πόλης Κουόπιο της ανατολικής Φινλανδίας, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ και ένας άνθρωπος τέθηκε υπό κράτηση, σημείωσε η αστυνομία στον λογαριασμό της στο Twitter.

Τρεις τραυματίες και ένας νεκρός

«Σύμφωνα με τις παρούσες πληροφορίες, το περιστατικό στην Κουόπιο σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις του επαγγελματικού λυκείου Σάβο, μέσα στο εμπορικό κέντρο Χέρμαν», πρόσθεσε η αστυνομία.

Ο δράστης εισέβαλε στο εμπορικό κέντρο κρατώντας στο ένα χέρι του ένα ξίφος,  με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τρέξουν προς την κατεύθυνσή του και να ανοίξουν πυρ για να τον αποτρέψουν.

Η φινλανδική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και δέκα τραυματίστηκαν, περιλαμβανομένου και του υπόπτου, έπειτα από περιστατικό βίας που σημειώθηκε στους χώρους ενός επαγγελματικού λυκείου στην πόλη Κιούπιο, στην ανατολική Φινλανδία.

«Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχουν δέκα τραυματίες, δύο σοβαρά. Υπάρχει ένας νεκρός», ανέφερε η αστυνομία στον λογαριασμό της στο Twitter.

Σύμφωνα με μάρτυρα τον οποίο επικαλείται βρετανικό μέσο, μαθητής εισέβαλε με σπαθί στο κολέγιο και μαχαίρωσε «όσους περισσότερους μπορούσε».

Γράψτε το σχόλιό σας