Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σκληρή απάντηση της ΑΕΚ: «Γκεμπελίστικη προπαγάνδα από εκείνους που γελοιοποίησαν παγκοσμίως το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Σκληρή απάντηση της ΑΕΚ: «Γκεμπελίστικη προπαγάνδα από εκείνους που γελοιοποίησαν παγκοσμίως το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Με σκληρό τρόπο απάντησε η ΑΕΚ στην ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, με αφορμή την έντονη διαμαρτυρία του Δημήτρη Μελισσανίδη στον διαιτητή του κυριακάτικου αγώνα, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ που κάνει λόγο για σκάνδαλο σχετικά με τη διαμαρτυρία του Δημήτρη Μελισσανίδη στο ημίχρονο του αγώνα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης  δεν έμεινε αναπάντητη από την ΑΕΚ.

Η Ένωση με δική της ανακοίνωση-απάντηση έκανε λόγο για γκεμπελίστικη προπαγάνδα, ενώ σε αυτή υπάρχει σαφής αναφορά και στα γεγονότα του… αλησμόνητου αγώνα της Τούμπας, με την είσοδο του οπλοφορούντος Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

«Έρχεται η στιγμή που ακόμα και το θράσος ξεπερνάει τα ανεκτά όρια! Το ακούσαμε και αυτό! Ότι η κόσμια διαμαρτυρία σε έναν διαιτητή και η διατύπωση παραπόνων παραπέμπει σε τριτοκοσμικά γεγονότα και πρωτοφανές σκάνδαλο ανομίας!

Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού στην ΑΕΚ δεν νομιμοποιούνται να κάνουν εκείνοι που γελοιοποίησαν παγκοσμίως το ελληνικό ποδόσφαιρο και το δυσφήμησαν με τον χειρότερο τρόπο στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου.

Το πρόσφατο παρελθόν σας, ο δικός σας πολιτισμός και τα δείγματα γραφής σας είναι αποτυπωμένα στη μνήμη της φίλαθλης Ελλάδας! Η γκεμπελίστικη προπαγάνδα σας –εκτός του ότι είναι πλήρως αποτυχημένη- δεν μπορεί να ακουμπήσει την ΑΕΚ!»

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024