Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Μελισσανίδης : Τα παράπονα στον διαιτητή στο ημίχρονο του ντέρμπι

Δημήτρης Μελισσανίδης : Τα παράπονα στον διαιτητή στο ημίχρονο του ντέρμπι

Στα αποδυτήρια των διαιτητών κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου βρέθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μαζί με τον Γιάννη Παπαδόπουλο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις αποφάσεις και κυρίως για το 11-2 στα φάουλ.

Έντονα παράπονα από τον Ελβετό διαιτητή, Κλόσνερ, είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Παράπονα που διέρρευσαν στο φινάλε της αναμέτρησης και είχαν να κάνουν κυρίως με τα όσα συνέβησαν στο πρώτο ημίχρονο.

Νωρίτερα, ωστόσο, και συγκεκριμένα στη διάρκεια της ανάπαυλας, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ κατέβηκε στα αποδυτήρια συνοδευόμενος από τον στενό του συνεργάτη, Γιάννη Παπαδόπουλο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν στον Ελβετό, όπως αναφέρει ο ίδιος ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα.

«Τα φάουλ είναι 11-2, δώσε και σε μάς κανένα φάουλ», του είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του ο οποίος απόρησε με τον αριθμό και την διαφορά στα φάουλ των δύο ομάδων.

Μάλιστα, πάντα όπως αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής του ντέρμπι, ο ρέφερι ζήτησε την παρουσία αστυνομίας, κάτι που αναφέρει δύο φορές στην έκθεσή του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί στο παρελθόν. Να παρέμβει, δηλαδή, η αστυνομία για να διώξει αξιωματούχο ομάδας από τα αποδυτήρια.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο 4ος διαιτητής, Μανούχος να μπει στη μέση ώστε να ολοκληρωθεί το περιστατικό και να βγουν εκτός οι άνθρωποι των γηπεδούχων, κάτι που τελικά συνέβη έπειτα από περίπου ένα λεπτό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα:

«Με τη λήξη του ημιχρόνου και καθώς κατευθυνόμουν στα αποδυτήρια της διαιτητικής ομάδας μου έδειξα κίτρινη κάρτα στο δηλωθέντα στο φύλλο αγώνα εκπροσώπου της γηπεδούχου ομάδας ΠΑΕ ΑΕΚ κύριο Δημητριάδη Βασίλειο διότι διαμαρτυρόμενος μου φώναζε «Δώσε και σε μας κανένα φάουλ, τι είναι αυτά που κάνεις;».

Καθώς πλησίαζα στα αποδυτήριά μας οι κύριοι Μελισσανίδης Δημήτριος και Παπαδόπουλος Ιωάννης με περίμεναν έξω από αυτά και άρχισαν να μου διαμαρτύρονται έντονα φωνάζοντάς μου «Δώσε και σε εμάς κανένα φάουλ. Τα δίνεις όλα στον ΠΑΟΚ».

Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας αυτής υπήρχαν 3 αστυνομικοί οι οποίοι καθόντουσαν πίσω από αυτούς τους δύο κυρίους και όχι ανάμεσά μας προστατεύοντάς μας. Μετά από αυτό μπήκαμε στα αποδυτήρια και οι δύο αναφερθέντες με ονοματεπώνυμο κύριοι μας ακολούθησαν και μπήκαν στα αποδυτήρια και συνέχισαν να διαμαρτύρονται.

Κανείς από τους αστυνομικούς δεν προσπάθησε να τους σταματήσει να εισέλθουν. Αφού μπήκα στα αποδυτήρια έκατσα στον καναπέ και οι 2 κύριοι στεκόντουσαν από πάνω μου και συνέχισαν να διαμαρτύρονται έντονα.

Κατά τη διάρκεια αυτού του γεγονότος ο 4ος διαιτητής προσπάθησε να μπει ανάμεσά μας για να με προστατεύσει και η προσπάθειά του διήρκησε παραπάνω από 1 λεπτό. Κανένας αστυνομικός δεν προσπάθησε να μπει για να μας βοηθήσει.

Στο 52’ λεπτό του παιχνιδιού ο 4ος διαιτητής είπε στον εκπρόσωπο ασφαλείας της ΑΕΚ να γίνει, όπως και έγινε, ανακοίνωση από τα μεγάφωνα για χρήση λέιζερ από οπαδούς της ΑΕΚ στον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μετά τη λήξη του αγώνα εισήλθαν στα αποδυτήριά μας οι κύριοι Δημητριάδης Βασίλειος και Παπαδόπουλος Ιωάννης ζητώντας μας πολύ ευγενικά συγγνώμη και δείχνοντας μεταμέλεια».

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024