Ο Κουέστα ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για τις αφιερώσεις
Με ανάρτησή του στα social media ο Χούλιαν Κουέστα ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του στον Άρη για τις αφιερώσεις τους στο ματς με τη Λάρισα.
Ο Χούλιαν Κουέστα ήταν ο μεγάλος άτυχος για τον Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, καθώς τραυματίστηκε στον ώμο, υποβλήθηκε σε επέμβαση και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες.
Οι συμπαίκτες του στο ματς με τη Λάρισα, θέλοντας να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους, μπήκαν στον αγψνιστικό χώρο με μπλουζάκια που έγραφαν: «Γίνε σύντομα καλά Χούλιαν».
Λίγο αργότερα, στην επίτευξη του πρώτου γκολ του Άρη στο ματς πανηγύρισαν όλοι μαζί με τη φανέλα του Ισπανού τερματοφύλακα, αφιερώνοντας του το γκολ.

Ο Ισπανός ευχαρίστησε του συμπαίκτες του για τις κινήσεις τους αυτές αναρτώντας στο Instagram φωτογραφία από την είσοδο των ομάδων στο Άρης – Λάρισα, όπου οι συμπαίκτες του φορούν τα μπλουζάκια, γράφοντας: «Ευχαριστώ πολύ, παιδιά».

- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Το ραντεβού των μεγάλων χαμένων (Γαλλία-Αγγλία)
- Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Χατζηδιάκο (vid)
- Βενγκέρ: «Παρακολουθώ τον Τζόλη εδώ και καιρό – Είναι ατρόμητος και δεν κρύβεται ποτέ στο παιχνίδι»
- Ο Γιαμπουσέλε από το «T-Center»: «Διαφορετικά χρώματα, ίδια νοοτροπία» (pic)
- «Προφορική συμφωνία της Μπεσίκτας με τον Σαλάχ»
- Η Ντουμπάι, ο Ολυμπιακός και το «παζλ» με τον Γουόκαπ
- Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «4» του Gstaad Open (vid)
- Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ 3-1: Νίκη με «χατ-τρικ» του Ζότα Σίλβα στο ντεμπούτο του! (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442