Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρέξιμο για τη Δόμνα για καλό σκοπό

Τρέξιμο για τη Δόμνα για καλό σκοπό

Συμμετοχή του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού Greece Race for the Cure

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 ομάδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων συγκεντρώθηκε στο Ζάππειο προκειμένου να συμμετάσχει στον αγώνα δρόμο πέντε χιλιομέτρων Greece Race for the Cure που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Επικεφαλής της ομάδας ήταν η Υφυπουργός για θέματα πρόνοιας, Δόμνα Μιχαηλίδου. Η κα Μιχαηλίδου προσκάλεσε τους εργαζομένους του Υπουργείου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό και έστειλαν όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα δύναμης και ελπίδας για κάθε μάχη κατά του καρκίνου του μαστού.

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής ήταν η ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού, η ανάδειξη της σημασίας της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Όλοι οι συμμετέχοντες από το Υπουργείο φορούσαν εκτός από τα διακριτικά του αγώνα, αυτοκόλλητα που σχεδιάστηκαν από το γραφείο της Υφυπουργού με τη βοήθεια παιδιών που φιλοξενούνται σε ξενώνες του Κέντρου Πρόνοιας Αττικής, με το μήνυμα  «Τρέχουμε μαζί» προς στήριξη των γυναικών που αυτή τη στιγμή μάχονται με τον καρκίνο.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024