Με μια μεγάλη απουσία πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Μονακό, προκαλώντας έντονες συζητήσεις μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν στα τραπέζια της prive εκδήλωσης που ήταν και για φιλανθρωπικό σκοπό.
Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό με τη σύζυγό του Σαρλίν δεν εμφανίστηκαν στη συναυλία όπως είχε αρχικά ειπωθεί προκαλώντας αίσθηση, αφού μέρος των χρημάτων από τη συναυλία θα δοθούν και στο δικό τους φιλανθρωπικό ίδρυμα.
Ο τζίρος από τη συναυλία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pagenews.gr έφθασε στις 400.000 ευρώ.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.