Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mitsubishi Outlander 2020: Ανεπίσημη πρώτη

Mitsubishi Outlander 2020: Ανεπίσημη πρώτη

H νέα γενιά του Mitsubishi Outlander εντοπίστηκε σε δοκιμές εξέλιξης προδίδοντας μια πιο τολμηρή και φουτουριστική σχεδιαστική προσέγγιση, στα πρότυπα του Engelberg Tourer Concept το οποίο παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης, τον Μάρτιο του 2019.

Φωτογραφίες: Automedia

Η ιαπωνική φίρμα επικεντρώνεται πλέον στην εξέλιξη της νέας γενιάς του Outlander η οποία δίνει για πρώτη φορά το στίγμα της στο φωτογραφικό φακό, αποκαλύπτοντας τη σχεδιαστική της συνάφεια με το πρωτότυπο Engelberg Tourer Concept το οποίο παρουσιάστηκε, τον Μάρτιο του 2019 στην έκθεση της Γενεύης.

Για την ακρίβεια, όπως προκύπτει από μια προσεκτική παρατήρηση στην «όψη» του νέου Outlander, η νέα γενιά ακολουθεί κατά γράμμα τις αισθητικές επιταγές του πρωτότυπου μοντέλου που εμφανίστηκε στην ελβετική έκθεση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο συνδυασμός των ψηλά τοποθετημένων LED ημέρας και των αντισυμβατικών, τριών τμημάτων, φωτιστικών σωμάτων ενώ, την εικόνα συμπληρώνει η παρουσία της νέας «δυναμικής» γρίλιας, όπως την ονομάζει η ιαπωνική φίρμα.

Προς το παρόν οι Ιάπωνες δεν έχουν δώσει διευκρινίσεις σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα, αν και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η νέα γενιά θα αξιοποιήσει μια μετεξέλιξη του plug-in υβριδικού συνόλου που εφοδιάζει την ανανεωμένη εκδοχή του Outlander.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με πληροφορίες, το plug-in υβριδικό σύνολο θα εξακολουθήσει να αποτελείται από κινητήρα βενζίνης 2,4 λίτρων ο οποίος θα λειτουργεί εν είδει γεννήτριας για τα δύο ηλεκτρικά μοτέρ -ένα για κάθε άξονα.

Η διαφορά θα προέλθει από τις μπαταρίες, καθώς η νέα γενιά του plug-in υβριδικού Outlander αναμένεται να αξιοποιήσει υψηλότερης απόδοσης συστοιχίες ιόντων λιθίου οι οποίες αφενός θα αυξήσουν την ηλεκτρική αυτονομία του ιαπωνικού SUV αρκετά πάνω από τα 45 χλμ., ενισχύοντας έτσι περαιτέρω την αποδοτικότητά του.

Ανεξαρτήτως συνόλων, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ριζική αναμόρφωση του εσωτερικού με κυρίαρχο ένα νέο σύστημα infotainment σε συνδυασμό με ένα νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων τα οποία θα επωφεληθούν από σύγχρονα γραφικά και σαφώς αναβαθμισμένες λειτουργίες ενώ σημαντική προδιαγράφεται η αναβάθμιση ποιότητας των υλικών του εσωτερικού.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024