Τρεις αγώνες χωρίς νίκη φαίνεται πως ήταν πολλοί για τον Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την εγκατάλειψη του Σεμπάστιαν Φέτελ και το εικονικό αυτοκίνητο ασφαλείας που αυτή επέφερε, έκανε με τις λιγότερες απώλειες το πιτ στοπ του και βγαίνοντας μπροστά από Μπότας και Λεκλέρκ επικράτησε εύκολα.

Μάλιστα, η αρχή δεν προμήνυε κάτι τέτοιο. Οι Φεράρι έφυγαν μπροστά, με τον Φέτελ μάλιστα εκκινώντας τρίτος να βρίσκεται μετά από μία τρομερή εκκίνηση πρώτος. Οι Μερσέντες αδυνατούσαν να πλησιάσουν και όλα έδειχναν ότι τα πιτ στοπ θα έκριναν τα πάντα.

Η Φεράρι έδινε εντολές στον Φέτελ να αφήσει τον Λεκλέρκ να περάσει, ωστόσο η διαφορά μεγάλωνε. Έτσι στράφηκαν στη λύση του undercut. Έβαλαν πρώτα τον Λεκλέρκ για πιτ στοπ, κράτησαν έξω τον Φέτελ , με αποτέλεσμα όταν τον έβαλαν να βρεθεί πίσω από τον Λεκλέρκ.

Λίγο αργότερα τα πάντα πήγαν περίπατο. Ο Φέτελ εγκατέλειψε λόγω προβλήματος στον κινητήρα και το εικονικό αυτοκίνητο ασφαλείας έκανε την εμφάνισή του. Οι Μερσέντες μπήκαν για πιτ στοπ και βγήκαν μπροστά από τον Λεκλέρκ.

Ο Λεκλέρκ μπήκε ξανά στα πιτς για να βάλει τη μαλακή γόμα και ξαναβγήκε 3ος θέλοντας να πιέσει. Ο Μπότας έπαιξε «καλή άμυνα», ο Χάμιλτον ξεμάκρυνε και πήρε μία εύκολη νίκη.

Την βαθμολογούμενη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Φερστάπεν, Άλμπον, Σάινθ, Πέρεζ, Νόρις , Μάγκνουσεν και Χούλκενμπεργκ.