Η ΠΑΕ Ολυμπιακός βράβευσε τον Ντέιβιντ Μπλατ στη χθεσινή (28/9) αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία για το μεγαλείο ψυχής του και το θάρρος να αντιμετωπίζει το πρόβλημα υγείας του, παραδίδοντας παράλληλα μαθήματα ζωής.
Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν εκείνος που έδωσε το βραβείο στον Αμερικανοϊσραηλινό τεχνικό της μπασκετικής ομάδας, δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι μια οικογένεια ανεξαρτήτου αθλήματος.
Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του με τον Μπλατ και στέλνοντας το δικό του μήνυμα. Μάλιστα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά νιώθει μεγάλη τιμή που έχει για φίλο του τον Ντέιβιντ Μπλατ.
«Οι σκέψεις μου είναι σε αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο, που είχα τη χαρά να γνωρίσω και την τιμή να αποκαλώ φίλο. Μείνε δυνατός, Ντέιβιντ», ήταν το μήνυμα που έγραψε ο Πέδρο Μαρτίνς.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Μετά τον Άρη, ο ΠΑΟΚ νίκησε σε 2ο σερί ντέρμπι, αυτή τη φορά με 76-72 επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, αυξάνοντας τις πιθανότητές του για κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο.
Επιστροφή στις νίκες ο Άρης μετά από οκτώ αγωνιστικές, επικράτησε του Βόλου με 3-2 με ανατροπή στην ανατροπή και μπήκε δυναμικά στη μάχη της 5ης θέσης Στο -3 πλέον, από τον Λεβαδειακό οι κίτρινοι.