Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαούριτσιο: Επαιξε μετά από 203 ημέρες!

Μαούριτσιο: Επαιξε μετά από 203 ημέρες!

Ο Βραζιλιάνος είχε τραυματιστεί σοβαρά στον αγώνα με τον Ατρόμητο τον περασμένο Μάρτιο και απόψε αγωνίστηκε για πρώτη φορά με 203 ημέρες.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην κέρδισε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (2-2), παρότι προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ με ισάριθμα γκολ του Κάρολ Σβιντέρσκι, αλλά τεχνικός του Δικεφάλου, Αμπέλ Φερέιρα, έχει έναν λόγο και μάλιστα πολύ σημαντικό για να αισθάνεται χαρούμενος.

Αυτός δεν είναι άλλος από την επιστροφή του Ζοσέ Μαουρίτσιο στην αγωνιστική δράση. Ο Βραζιλιάνος είχε τραυματιστεί στις 10 Μαρτίου και συγκεκριμένα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Λατινοαμερικάνος χαφ είχε υποστεί ρήξη χιαστών και είχε μείνει στα… πιτς για 6 μήνες και 19 ημέρες, μέχρι να κάνει την επανεμφάνισή του στο αποψινό ματς με την ΑΕΚ.

Ο 30χρονος πέρασε ως αλλαγή στο 88ο λεπτό, αντικαθιστώντας τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και έπαιξε για πρώτη φορά μετά από 203 ημέρες. Στις πρώτες του επαφές με την μπάλα έδειξε ότι χρειάζεται χρόνο για να βρει τα πατήματά του, αλλά η επιστροφή του είναι πλέον γεγονός.

Ο δεύτερος που αναμένεται να ακολουθήσει είναι ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ενώ σύντομα αναμένεται να γυρίσει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ και ο Βέρνμπλουμ.

Sports in

Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Ελ Κααμπί (pic)

O Αγιούμπ Ελ Κααμπί, είναι υποψήφιος για MVP των πρώτων ημιτελικών στο Europa Conference League αλλά και για το καλύτερο γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024