Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντόρτμουντ-Βέρντερ Βρέμης 2-2

Ντόρτμουντ-Βέρντερ Βρέμης 2-2

Η Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τη Βέρντερ Βρέμης, καθώς παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία με 2-2. Οι Βεστφαλοί έμειναν στο -3 από την πρωτοπόρο Μπάγερν και πλέον βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Δεύτερο σερί 2-2 για τη Ντόρτμουντ, η οποία μετά την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τη Βέρντερ Βρέμης στην έδρα της.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ έμεινε στο -3 από την πρωτοπόρο Μπάγερν και βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, χάνοντας την ευκαιρία να «σκαρφαλώσει» στη 2η θέση και να πλησιάσει στον πόντο από την κορυφή.

Η Βέρντερ ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 7′ με γκολ του Ράσιτσα, «παγώνοντας» με αυτόν τον τρόπο το «Signal Iduna Park». Η Μπορούσια όμως βρήκε άμεση απάντηση στο πρόσωπο του Γκέτσε, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά και ισοφάρισε σε 1-1 στο 9′.

Το 2-1 έγινε πριν το ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα με τον Μάρκο Ρόις στο 41′ και όλα έδειχναν πως το… νερό μπήκε στο αυλάκι. Ωστόσο, ο Φριντλ στο 55′ ισοφάρισε στο τελικό 2-2, δίνοντας έναν υπερπολύτιμο βαθμό στη Βέρντερ η οποία έφτασε τους επτά βαθμούς.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024