Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Μέσα ο Ολιβέιρα για ΠΑΟΚ, δύσκολα ο Σιμόες

ΑΕΚ: Μέσα ο Ολιβέιρα για ΠΑΟΚ, δύσκολα ο Σιμόες

Στην αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Νέλσον Ολιβέιρα όπως και ο Αντρέ Σιμόες που όμως δύσκολα θα αγωνιστεί λόγω των πρπονήσεων που έχασε τις τελευταίες μέρες.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το Σάββατο την προετοιμασία της ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (29/9 19:30) και μετά το τέλος της προπόνησης ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε την αποστολή των «κιτρινόμαυρων».

Σε αυτή βρίσκεται ο Νέλσον Ολιβέιρα που πρόλαβε τον χρόνο και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του αλλά το κακό μαντάτο ήρθε από τον Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος μέσος δεν προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό τετρακέφαλο με την συμμετοχή του στην τελική 18αδα να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Παρ’ όλα αυτά ο ίδιος ζήτησε να είναι στην αποστολή οπσδήποτε καθώς ήθελε να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα πριν το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Ζεράλδες, Μάνταλος, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Βέρντε, Γιακουμάκης, Λιβάια, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Ολιβέιρα.

Με 24 ποδοσφαιριστές η αποστολή της ΑΕΚ για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ#aekpaok #aekfc #aekfcseason2019_20 #aekfamily

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στιςΣάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024