ΑΕΚ – ΠΑΟΚ : Έχουν κλείσει θέση 35.000 οπαδοί
Η προπώληση των εισιτηρίων για το ματς με τον ΠΑΟΚ έχει ξεπεράσει τις 20.000 και όλα δείχνουν πως η ατμόσφαιρα το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ θα είναι «καυτή»
Η πρόβλεψη του Νίκου Κωστένογλου για 50.000 κόσμο στο ματς με τον ΠΑΟΚ φαίνεται πως είναι πολύ πιθανό να βγει αληθινή και το ΟΑΚΑ να ζήσει μεγάλες στιγμές το βράδυ της Κυριακής (29/9, 19:30).
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε πως η προπώληση των εισιτηρίων ξεπέρασε τις 20.000 κάτι που σημαίνει ότι μαζί με τα διαρκείας ήδη περίπου 35.000 κόσμος έχει πάρει θέση στο Στάδιο για το ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής της Super League.
Δεδομένου ότι απομένουν ακόμη δύο μέρες για το παιχνίδι και την ημέρα του αγώνα η ζήτηση θα κορυφωθεί, εκτιμάται ότι στο γήπεδο θα βρεθούν περίπου 45-50.000 οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» ώστε να βοηθήσουν την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη.
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7): «Δράση» με Άγιαξ – Ολυμπιακός και Γαλλία – Αγγλία
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442