Thomas Cook : Η οικογένεια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχασε υπέρογκο ποσό
Η οικογένεια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται τουριστικά στην Κρήτη, έχασε ποσό της τάξεως των 5 εκατ. ευρώ
Η κατάρρευση της Thomas Cook αποτελεί μεγάλο πλήγμα και για πολλούς Έλληνες επιχειρηματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό.
Δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί, όπως η Ζάκυνθος, η Κέρκυρα, η Σκιάθος, η Κως και κυρίως η Κρήτη, όπου το 70% των τουριστικών επιχειρήσεων έχει συμβόλαια με την εταιρία, έχουν επηρεαστεί από τη χρεοκοπία του tour operator και μετρούν τις πληγές τους.
Το πλήγμα από την Thomas Cook
Σύμφωνα με το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», η οικογένεια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται τουριστικά στην Κρήτη, έχασε ποσό της τάξεως των 5 εκατ. ευρώ.
Ο πατέρας και τα αδέρφια του γνωστού ηθοποιού και σεναριογράφο, σύμφωνα με την εκπομπή, εξετάζουν τον τρόπο για να διαχειριστούν το αποτέλεσμα από την χρεοκοπία της Thomas Cook.
Ο αντίκτυπος από την κατάρρευση της Thomas Cook αναμένεται να είναι ιδιαίτερα μεγάλος στην Ελλάδα.
Aπό τα περίπου 200 ξενοδοχεία που έχει κάτω από την ομπρέλα της (ιδιόκτητα ή franchise) τα 48 βρίσκονται στην Ελλάδα.

- Ο Λευκός Οίκος σχεδιάζει σύγκληση του «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα στις 19 Φεβρουαρίου
- Όλες οι αλλαγές στις εισφορές για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες
- Γίνε μάστερ της ηρεμίας – Πώς να κρατήσεις το στρες υπό έλεγχο
- Βελτιωμένος ο καιρός το Σάββατο: Άνοδος της θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη – Πού θα βρέξει
- Μπλόκο σε πωλήσεις και ενοικιάσεις παλαιών κατοικιών
- Το μάθημα των Αζτέκων: Πώς η εξουσία του φόβου και του εξαναγκασμού οδηγεί στην κατάρρευση
- Μπορεί το σεξ να μας κάνει πιο ευτυχισμένους;
- Το παράδειγμα του Λύντον Τζόνσον στο Βιετνάμ μπορεί να ακολουθήσει ο Τραμπ στο Ιράν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)





















































![H Λιβύη παρέδωσε ύποπτο για την επίθεση του 2012 σε προξενικό χώρο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/al-bakoush-libya-us-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442