Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαντώ Γαστεράτου: «Στα 35 της διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού»

Μαντώ Γαστεράτου: «Στα 35 της διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού»

Μίλησε για πρώτη φορά για το προσωπικό της βίωμα με την ξαδέρφη της...

Η Μαβτώ Γαστεράτου πραγματικά μας συγκίνησε με την πρόσφατη ανάρτηση της. Μια ανάρτηση όχι σαν αυτές που μας έχει συνηθίσει. Η ίδια η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον καρκίνο του μαστού και καταθέτει το προσωπικό της βίωμα.

Το οικογενειακό της δράμα

Αυτή τη φορά, όμως, η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μία ξεχωριστή ανάρτηση. Μια ανάρτηση που θα συγκινήσει τους followers της.  Συγκεκριμένα, θέλησε να αναφερθεί στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε η αγαπημένη της ξαδέλφη και τον τρόπο που το αντιμετώπισε. Μια ιστορία που κανείς δεν ήξερε.

View this post on Instagram

Καλή μέρα παίδες μου! Εν πρώτοις να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους όσοι διαβάζετε για τις πανελλήνιες! Κουράγιο θα περάσει,λίγες μέρες κρατάει και σε καμμία περίπτωση αυτές οι μέρες δεν καθορίζουν ολόκληρη τη ζωή σου, εσύ στρίβεις το τιμόνι στην ζωή σου όπου γουστάρεις… Τα λίγο μεγαλύτερα παιδιά μου τώρα, τι κάνουμε; Πώς είμαστε; Λοιπόν άκουσα σήμερα ένα πολύ πολύ πολύ ωραίο ερώτημα, με ουσία, που σε βάζει σε θέση να σκεφτείς πααααααρα πολλά και θέλω να το θέσω σε εσάς και παρέα να προβληματιστούμε εποικοδομητικά όλοι μαζί! Το ρίχνω… Όταν στα γεράματα σου, βρίσκεσαι στο κρεβάτι σου, δεν μπορείς να κάνεις όσα έκανες στα νιάτα σου, αναπολώντας το χρόνο πίσω, τι θα θέλεις άραγε; Οι αποφάσεις και οι επιλογές που έκανες στην ζωή σου να έχουν παρθεί με γνώμονα το τι θα πουν οι άλλοι; θελεις να εχεις ζήσει την ζωή των άλλων; ή θα θέλεις να έχεις ζήσει την δική σου ζωή; Τι θα θες τότε να δεις όταν θα κοιτάξεις πίσω; Σπουδαίο ερώτημα έτσι; Αυτομάτως σε βάζει σε σκέψεις! Ώπα, εγώ τώρα τι κάνω ρε; μπας και έχω κάνει στην ζωή μου επιλογές που δεν ήταν δικές μου από την πλύση εγκεφάλου που έχω δεχθεί; μπας και φοβάμαι να διεκδικήσω τα δικά μου θέλω, γιατί φοβάμαι μήπως με απορρίψουν οι άλλοι γιατί τόσα χρόνια τους βόλευα και τώρα που έχω πάρει χαμπάρι τι θέλω δεν μπορούν να με δεχθούν; Δεν ξέρω ρε παίδες εσείς τι λέτε; Ποια είναι η δική σας άποψη ή η δική σας κατάσταση σε αυτή τη ζωή; #justasking #life #truth

A post shared by MADARA CHANNEL 🤘 (@madogasteratou) on

Η συγκλονιστική της ανάρτηση

«Αυτή είναι η πρώτη μου ξαδέρφη η Ιουλία! Θυμάμαι πάντα τα καλοκαίρια όταν συναντιόμασταν στο νησί μας στην Κέρκυρα πόσο όμορφο κορίτσι ήταν. Συνεχίζω να την θαυμάζω ακόμα. Όχι μόνο γιατί είναι μια όμορφη γυναικά, αλλά γιατί πάνω απ’ όλα είναι δυνατή! «Ξαδέρφη δεν πρέπει να το βάζεις κάτω» αυτό μου είπε! Στα 35 της διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, έχει περάσει αρκετές περιπέτειες και ταλαιπωρία τα τελευταία χρόνια! Μιλήσαμε στο τηλέφωνο πριν από μερικές ημέρες και μου έλεγε ότι πλέον είναι πολύ καλά! Χαρούμενη και δυνατή. Η ξαδέρφη μου κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, κάνοντας την αυτοεξέτασή της. «Ψηλάφησα το στήθος μου και έπιασα ένα εξόγκωμα. Πήγα στον γιατρό μου και με έστειλε κατευθείαν για εξετάσεις», πρόσθεσε.
Την ρώτησα ξαδέρφη πώς αντιμετωπίζει τα πράγματα. Με όλη της την καλή διάθεση και πρόθεση να ενημερώσει και να βοηθήσει μου είπε. Με δύναμη, αισιοδοξία και ενημέρωση.
«Να σε ρωτήσω κάτι;» της είπα. «Θες να δημιουργήσουμε μαζί αυτή την φορά την αλυσίδα και να διαδώσουμε την σημασία της πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού;»

Τότε μου απάντησε: «Καλά παιδί μου και το ρωτάς; εννοείται!» ♥️
Ανέβασε κι εσύ λοιπόν την φωτογραφία σου μαζί με την φωτογραφία της μαμάς σου, της αδερφής σου, της κολλητής σου, της ξαδέλφης σου… με την κίνηση της αυτοεξέτασης με #checkchain και θύμισε τους την σημασία της!».

Οι φωτογραφίες της ανάρτησης της

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024