Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι : Ξύπνησε από το κώμα η 60χρονη επιζήσασα

Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι : Ξύπνησε από το κώμα η 60χρονη επιζήσασα

Δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους ακόμη ο Γάλλος επιχειρηματίας.

Από το κώμα ξύπνησε η 60χρονη γυναίκα, η οποία επέζησε από την τραγωδία στο Πόρτο Χέλι τον περασμένο Αύγουστο, στο οποίο έχασε τα δύο της αδέλφια, όταν το αλιευτικό που επέβαιναν συγκρούστηκε σφοδρά με διερχόμενο σκάφος.

Για την κατάσταση της υγείας της 60χρονης μίλησε ο γιος της στην εκπομπή «Μαζί σου» όπου αποκάλυψε πως η μητέρα του έχει βγει πλέον από το κώμα ωστόσο της είναι ακόμη αδύνατο να μιλήσει κανονικά λόγω της τραχειοτομής που έχει.

«Μας έχει αναγνωρίσει, μας μιλάει, γελάμε, συζητάμε», λέει ο Κώστας Γεωργαλής, ενώ τονίζει πως σε καμία περίπτωση δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη.

Πάει ο αδερφός μου

Ωστόσο, αυτό που πονά τόσο τον ίδιο, όσον και την αδελφή του είναι ότι η μητέρα τους θυμάται το δυστύχημα στο Πόρτο Χέλι στο οποίο χάθηκαν τόσο άδικα τα αδέλφια της.

Όπως ανέφερε ο γιος της, η 60χρονη δεν μπορεί να ξεχάσει τη στιγμή που το ταχύπλοο του Γάλλου εμβόλισε τη βάρκα τους. «Πάει ο αδερφός του, πάει» έχει πει στον γιο της η 60χρονη αναφερόμενη στον δίδυμο της, τον Δημήτρη.

Αφαντος ο Γάλλος

Την ίδια ώρα έγινε γνωστό πως ο Γάλλος επιχειρηματίας, που είναι ελεύθερος μετά την απολογία του, δεν έχει επικοινωνήσει μέχρι τώρα με την οικογένεια προκειμένου ζητήσει συγνώμη για το δυστύχημα.

«Είναι το πρώτο πράγμα που θέλω από αυτόν τον άνθρωπο, έστω και 51 μέρες μετά. Ενα συγγνώμη θα έπρεπε να το πει. Πήρε δυο ζωές και ταλαιπώρησε άλλη μια. Δεν υπάρχει τίποτα, μόνο μια δήλωση του δικηγόρου πως ό,τι χρειαστούμε μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί του. Εγώ να επικοινωνήσω μαζί του γιατί; Δεν ενόχλησα κανέναν εγώ. Εγώ ήμουν στο σπιτάκι μου, με τα παιδάκια μου και ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο και από τότε είμαστε μέσα στην τρέλα», λέει ο Κώστας Γεωργαλής.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024