Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δεν ξεκίνησε η δίκη-παρωδία των «28»

Δεν ξεκίνησε η δίκη-παρωδία των «28»

Οι συνήγοροι των κατηγορούμενων στη δίκη των «28» ζήτησαν αλλαγή αίθουσας και μεταφορά σε μεγαλύτερη προκειμένου να μπορούν να ασκήσουν τα καθήκοντά τους. Η δίκη διακόπηκε και μεταφέρεται για τις 9 Οκτωβρίου στις 9 το πρωί.

Στις 9 Οκτωβρίου στις 9 το πρωί θα ξεκινήσει τελικά η δίκη… παρωδία, αν δεν προκύψει πάλι κάποιο πρόβλημα, καθώς σήμερα το πρωί διεκόπη λόγω μικρής αίθουσας στο δικαστήριο.

Από τους συνηγόρους των κατηγορουμένων τέθηκε ζήτημα αλλαγής αίθουσας, γιατί η 100Γ που ήταν προγραμματισμένο να γίνει η δίκη είναι μικρή, με αποτέλεσμα να μην χωράνε οι δικηγόροι, οι οποίοι είναι περισσότεροι από 30. Οι συνήγοροι άσκησαν αίτημα στην έδρα, λέγοντας πως δεν μπορούν να ασκήσουν τα καθήκοντά τους όρθιοι και δεν μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία σε τέτοιες συνθήκες και αυτή τη στιγμή αναζητείται νέα αίθουσα.

Μάλιστα ο κύριος Καπερνάρος ζήτησε να σταλεί αίτημα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ώστε να εξασφαλιστεί μεγαλύτερη αίθουσα για την επόμενη διαδικασία. Η πρόεδρος, Ιωάννα Λάμπρου Βελισσάρη από την μεριά της τόνισε ότι δεν μπορεί να προεξοφλήσει το αν η αίθουσα θα είναι μεγαλύτερη.

Ποιοι ήταν παρόντες

Από τους κατηγορούμενους, παρόντες στο δικαστήριο ήταν οι δέκα από τους 28 και συγκεκριμένα οι: Κουρίδης, Σταθόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Προύντζος, Δούρος, Μπριάκος, Αρβανιτίδης, Ιωαννίδης, Γιάχος, Σπάθας.

Από δικηγόρους εκπροσωπήθηκαν οι Μαρινάκης, Σαρρής, Καμπαξής, Αμπάρκιολης, Δημητρόπουλος, Λαναρής, Σα Πίντο, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Ιωάννου, Καλογέρης, Μάνος, Παυλίδης, Σκαθαρούδης, Μορένο, Σπανός, Αγγελόπουλος, Κομπότης.

Μόλις 5 μάρτυρες

Από τους μάρτυρες της υπόθεσης, μόλις πέντε βρέθηκαν στα δικαστήρια, με την πρόεδρο μάλιστα να το σχολιάζει και να αναφέρει πως θα προτιμούσαν να είναι περισσότεροι οι μάρτυρες. Παρόντες ήταν οι Γεωργέας, Κωνσταντινέας, Καλύβας, Παναγόπουλος και Βασάρας.

Από την αίθουσα απουσίαζαν οι Αλαφούζος (είναι στο εξωτερικό), Καλαϊτζίδης (βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη), Πιλάβιος, Φύσσας (είναι στη διάθεση του δικαστηρίου όταν έρθει η σειρά του), Κούγιας (βρίσκεται σε υπόθεση στο Ναύπλιο), Θωμαΐδης (εξωτερικό), Γκαγκάτσης (εξωτερικό), Κωστούλας, Βρύζας (εξωτερικό), Αγγελίδης, Δασκαλάκης (δήλωσε ασθένεια), Χιου Ντάλας (μόνιμα στο εξωτερικό, θα έρθει σε συγκεκριμένη ημερομηνία), Καφές (δήλωσε ασθένεια), Τσιαμούρα και Ρικάρντο Μανουέλ Σάντος.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024