Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάντελιτς: «Ανυπομονώ για το ιστορικό ματς Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός»

Πάντελιτς: «Ανυπομονώ για το ιστορικό ματς Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός»

Ο Μάρκο Πάντελιτς μίλησε για το παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι ανυπομονεί να ζήσει την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί των δύο ομάδων, αλλά επισήμανε ότι το αδελφικό κλίμα θα είναι μόνο στις κερκίδες, αφού στον αγωνιστικό χώρο θα γίνει μεγάλη μάχη

Έκανε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής του Ερυθρού Αστέρα και το 2013 ολοκλήρωσε την σπουδαία του καριέρα ως παίκτης του Ολυμπιακού.

Από τους Ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου στους Ερυθρόλευκους του Πειραιά. Ένα μαγικό ταξίδι, στο οποίο έκανε εκατομμύρια θαυμαστές, πέτυχε εκατοντάδες γκολ και κέρδισε δεκάδες τρόπαια.

Ο λόγος φυσικά για τον Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος από τον περασμένο Δεκέμβριο κατέχει το πόστο του αντιπροέδρου στην ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Σερβίας.

Ο αγαπημένος Μαρκο των οπαδών του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του σέρβικου συλλόγου για την μάχη που θα δώσουν οι δύο ομάδες την ερχόμενη Τρίτη (1/10, 22:00) στο Βελιγράδι, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

O 41χρονος τόνισε ότι περιμένει με ανυπομονησία το μεγάλο παιχνίδι και στάθηκε στην ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί των δύο ομάδων. Ωστόσο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μπορεί οι δύο σύλλογοι να είναι αδελφοποιημένοι, αλλά το παιχνίδι δεν θα είναι φιλικό. Όπως τόνισε ο Σέρβος, το ματς είναι για το Champions League και η κάθε ομάδα θα κυνηγήσει τη νίκη με κάθε κόστος!

«Υποδέχομαι το παιχνίδι με πολύ θετικά συναισθήματα. Ενιωσα πολύ όμορφα όταν η κλήρωση έβγαλε τις δύο ομάδες στον ίδιο όμιλο. Τα συναισθήματα γίνονται όλο και πιο δυνατά όσο πλησιάζει το ματς. Ανυπομονώ για την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί των δύο ομάδων στο γήπεδο και περιμένω να δω τι θα συμβεί στον αγωνιστικό χώρο», ανέφερε αρχικά.

Ερωτηθείς για το αν το παιχνίδι θα είναι σαν τα αντίστοιχα που δίνουν οι μπασκετικές ομάδες του Ερυθρού Αστέρα και του Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα, απάντησε:

«Πιστεύω ότι η ατμόσφαιρα είναι αδελφική, όπως αρμόζει σχέσεις μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Ωστόσο, είναι παιχνίδι για το Champions League και κάθε πόντος είναι πολύ σημαντικός. Θα είναι μία μάχη στον αγωνιστικό χώρο και κάθε ομάδα θα θέλει να πάρει τη νίκη και θα προσπαθήσει να τα καταφέρει με κάθε κόστος».

Τέλος, τόνισε ότι το παιχνίδι είναι ιστορικής σημασίας και θα μνημονεύεται για χρόνια. «Θα είναι ένα παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία των δύο ομάδων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο θρυλικός άσος των δύο ερυθρόλευκων συλλόγων.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024