Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μονιμοποιείται ο Απόστολος Τερζής στον πάγκο του Άρη

Μονιμοποιείται ο Απόστολος Τερζής στον πάγκο του Άρη

Ο Απόστολος Τερζής κατάφερε να πείσει με τη δουλειά του και την αγωνιστική βελτίωση του Αρη τον Θεόδωρο Καρυπίδη και θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας

Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού. Την παραμονή του στον πάγκο του Αρη κέρδισε ο μέχρι πρότινος υπηρεσιακός τεχνικός Απόστολος Τερζής, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις της ομάδας απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Είναι μάλιστα ο δεύτερος υπηρεσιακός που μονιμοποιείται μετά τον Νίκο Κωστένογλου στην ΑΕΚ.

Όπως αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Ελληνας τεχνικός στις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι την Πέμπτη, στη συζήτηση που είχε με τον ισχυρό άνδρα της «κίτρινης» ΠΑΕ, Θεόδωρο Καρυπίδη, αποφασίστηκε να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και να συνεχίσει το έργο του.

Μια απόφαση, για την οποία σας είχε ενημερώσει σχετικά «to10.gr» την περασμένη Τρίτη. Ο Ελληνας τεχνικός κατάφερε να πείσει με τη δουλειά του και την αγωνιστική βελτίωση τον Θεόδωρο Καρυπίδη και θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του Άρη:

Για τον όρο υπηρεσιακός που αποχωρίστηκε: «Τα πράγματα είναι διαφορετικά μόνο σε αυτό το κομμάτι. Η δουλειά που γινόταν πριν γίνεται και τώρα μετα παιδιά. Προσπαθούμε να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το επόμενο παιχνίδι. Το μόνο που έχει φύγει είναι το «υπηρεσιακός»»

Για το πως νιώθει για τα νέα του καθήκοντα: «
Νιώθω όπως ένιωθα και πριν. Είναι μεγάλη χαρά οι κουβέντες του Άγγελου Χαριστέα και η εμπιστοσύνη του προέδρου. Είναι σίγουρα μεγαλύτερη η ευθύνη. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα. Δουλεύουμε καθημερινά σκληρά με τα παιδιά για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι».

Για το ματς με την ΑΕΛ που ακολουθεί: «Όλα τα παιχνίδια θέλουν ιδιαίτερη προσοχή, η ΑΕΛ είναι μια δύσκολη ομάδα, το απέδειξε κόντρα στην Ξάνθη. Παίζει με διαφορετικό τρόπο από άλλες ομάδες. Είναι πολύ καλή αμυντικά. Ετοιμαζόμαστε γι’ αυτό το ματς και τη νίκη. Στο πλευρό μας θα έχουμε πολύ κόσμο. Έχουμε το πρέπει που όμως δεν μας αγχώνει. Θέλουμε να βγάλουμε τα στοιχεία που χρειάζονται για να κερδίσουμε».

Για τις απουσίες Σάσα και Κουέστα: «Είναι δύο πολύτιμοι ποδοσφαιριστές. ‘Έχουμε πολύ καλό υλικό και ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν κάθε θέση. Δοκιμάζουμε πράγματα για να μην φανούν οι απουσίες των δύο αυτών παικτών».

Για την κουβέντα του με τον πρόεδρο της ομάδας: «
Αυτό που μου είπε ο πρόεδρος είναι ότι συνεχίζουμε μαζί. Γνωρίζω πως είναι μια θέση με μεγάλη ευθύνη. Αυτό που κάνω είναι να προσπαθώ με τα παιδιά καθημερινά και να βελτιωνόμαστε και να ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι».

Για το πόσο θα τους δυσκολέψουν οι απουσίες: «
Οι απουσίες είναι μέσα στο παιχνίδι. Άλλοι έχουν νωρίτερα ή αργότερα απουσίες. Έχουμε παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό. Δεν πρέπει να στεκόμαστε σ’ έναν ποδοσφαιριστή. Γι’ αυτό έχουμε 20 παίκτες για να καλύπτονται τέτοιου είδους κενα».

Για το αν αναζητούν μέσω σκάουτινγκ άλλο τερματοφύλακα: «
Το σκάουτινγκ είναι ένα κομμάτι που έχουμε ξεκινήσει από πέρυσι το καλοκαίρι. Έχουμε στη λίστα μας ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις. Ο Κουέστα θα επιστρέψει τέλη Δεκέμβρη, αρχές Ιανουαρίου. Είναι μια δύσκολη θέση. Θέλουμε να δούμε πως θα πάει η αποθεραπεία, καθώς η εγχείριση ήταν απόλυτα επιτυχημένη».

Για τα νέα αποκτήματα: «Είναι πολύ καλοί στις προπονήσεις. Δουλεύουν καλά και με προκαλούν για να τους σκεφτώ, για να πάρουν τη θέση του Σάσα».

Για τις επιθετικές αρετές της ΑΕΛ: «
Δεν κάνει μόνο άμυνα η ΑΕΛ. Διαθέτει αξιόλογους ποδοσφαιριστές και τη βοηθούν αφάνταστα. Γνωρίζουμε τι μπορούν να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο. Θα χρειαστεί πολλά πράγματα από εμάς, κυρίως υπομονή!».

Για τα συναισθήματα μετά το 2-2 απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Έχουμε πικρία γιατί δεχτήκαμε το γκολ στο 7ο λεπτό. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα είχαμε φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Τούμπα».

Για την ψυχολογία του Μπράουν Ιντέγε που σκόραρε ξανά: «Είναι πολύ σημαντικά γκολ λόγω ψυχολογίας. Ο Ιντέγε κάνει πολλά πράγματα, μέσα στο παιχνίδι. Νιώθει καλύτερα με τα γκολ του και αυτό είναι πολύ καλό για εμάς!»

Για το τι θα έλεγε στους παίκτες του πριν το ματς με την ΑΕΛ: «
Δε θα τους έλεγα πολλά πράγματα. Τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές. Γνωρίζουν πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο και πρέπει να πάρουμε άλλη μια νίκη για να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας».

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024