Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τερζής : «Δεν μας φοβίζει τίποτα όσο παίζουμε έτσι»

Τερζής : «Δεν μας φοβίζει τίποτα όσο παίζουμε έτσι»

Τι ανέφερε ο Απόστολος Τερζής στους παίκτες του Άρη για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα στην Τούμπα (2-2) κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Άρης άρχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Λάρισα το ερχόμενο Σάββατο (28/9, 17:15) και μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ (2-2) στην Τούμπα θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Απόστολος Τερζής μίλησε στους ποδοσφαιριστές του σχετικά με το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ και μετά τον Άγγελο Χαριστέα μοίρασε κι εκείνος συγχαρητήρια για την προσπάθεια και την εμφάνιση.

Ο τεχνικός των κίτρινων τόνισε πως ο Άρης δικαιούνταν τη νίκη και απέδειξε ότι δεν φοβάται κανέναν και πως μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Παράλληλα, ο Τερζής ζήτησε προσοχή για το ματς που έρχεται με την ΑΕΛ και ξεκαθάρισε ότι το μυαλό όλων στο σύλλογο πλέον είναι στο παιχνίδι με τους βυσσινί με στόχο μόνο τη νίκη.

«Θέλω να σας συγχαρώ για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα στην Τούμπα αν και δικαιούμασταν τη νίκη. Σημασία έχει ότι στα δυο τελευταία ντέρμπι αποδείξατε πως μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο εντός κι εκτός έδρας. Δεν μας φοβίζει τίποτα και κανείς όσο εμείς παίζουμε έτσι.

Δημιουργήσαμε προσδοκίες και είναι υποχρέωση μας να διατηρήσουμε την προσπάθεια και την ένταση στα ίδια επίπεδα. Έχουμε περιθώρια για περαιτέρω βελτίωση και είμαι σίγουρος ότι προοδεύουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Η σκέψη μας τώρα μόνο στη Λάρισα. Ξεχάστε το ντέρμπι, συγκέντρωση μόνο στο ματς του Σαββάτου για να πάρουμε τη νίκη και να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας», ήταν τα λόγια του Απόστολου Τερζή.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024