Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαθήματα ζωής από την Μπρουκ Σιλντς

Μαθήματα ζωής από την Μπρουκ Σιλντς

Η Μπρουκ Σιλντς μίλησε για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της, ως μία γυναίκα που έχει περάσει μία ολόκληρη ζωή κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Μπρουκ Σιλντς εκτέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας από μωρό. Πολλά από τα γνωστά «παιδιά – θαύματα» που γνώρισαν επιτυχία από πολύ μικρή ηλικία, εξαφανίστηκαν από την επικαιρότητα, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις εκείνων που παλεύουν σήμερα με την εξάρτηση ουσιών.

Ωστόσο η  Μπρουκ Σιλντς δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Αντίθετα μάλιστα, η 54χρονη σήμερα Μπρουκ Σιλντς, είναι μία γυναίκα που δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό τομέα, καθώς έχει τη δική της συλλογή ρούχων, – «Timeles» – και η οποία είναι διαθέσιμη μέσω ίντερνετ.

Η πρώτη επαφή της Μπρουκ Σιλντς, με τον φακό έγινε όταν εκείνη ήταν μόλις 11 μηνών, σε διαφήμιση για ένα σαπούνι, ενώ σε ηλικία 12 ετών, πρωταγωνίστησε στην ταινία Pretty Baby. Η Σιλντς, έγινε ευρέως γνωστή από την ταινία Γαλάζια Λίμνη σε ηλικία 14 ετών, ταινία που της χάρισε και την ίδια χρονιά το πρώτη της εξώφυλλο στην Vogue.

View this post on Instagram

Making waves 🌊 #tbt

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

View this post on Instagram

Friday mood — on my way to the beach! #fbf

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Η όμορφη Μπρουκ Σιλντς, έχει επίσης κερδίσει κατά τη διάρκεια της καριέρας της, πρωταγωνιστικούς ρόλους σε πολλές ταινίες και σειρές, όπως το «The Misadventures of Margaret», και «Lipstick Jungle»,  «Νόμος και Τάξη».

Σε μια συνέντευξή της για την στήλη Life Lessons (Μαθήματα Ζωής) του Reuters, η Μπρουκ Σιλντς μίλησε για τη ζωή, ως μία γυναίκα που βρίσκεται -κυριολεκτικά-  μία ζωή κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πώς διαχειρίστηκες τη δημοσιότητα σε τόσο μικρή ηλικία;

«Επειδή αυτό ξεκίνησε πολύ νωρίς, δεν μπορώ να πω ότι σοκαρίστηκα. Απλώς καταλάβαινα σταδιακά πως αυτό το κομμάτι, της διασημότητας, θα επηρεάζει τη ζωή μου» λέει η Μπρουκ Σιλντς.

Τι ήταν ο πλούτος για εσένα και τη μητέρα σου, που ήταν και η μάνατζέρ σου;

Για τη μητέρα μου ήταν το πιο σημαντικό πράγμα, γιατί δεν προερχόταν από πλούσια οικογένεια. Είχε όνειρα όπως το να αποκτήσουμε ένα εξοχικό στην Μοντάνα. Κάποιο χρονικό διάστημα, αφ′ ότου άρχισα να πληρώνομαι, είχαμε στην κατοχή μας έξι ακίνητα και η ζωή μας έγινε καλύτερη, καθώς πάντα είχα τη δυνατότητα να βγάζω χρήματα από αυτή τη δουλειά.

View this post on Instagram

Summer mode ☀️ #tbt

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Σε βοήθησαν οι οικονομικοί σύμβουλοι να έχεις πάντα τακτοποιημένα τα οικονομικά σου;

Ναι, βέβαια. Βρήκα ειδικούς που με συμβούλευσαν να μην παίρνω μεγάλα ρίσκα όσον αφορά τις δουλειές μου και με οδήγησαν στη σωστή «κατεύθυνση», ώστε να βγάζω σταδιακά όλο και περισσότερα χρήματα και να μην χρεοκοπήσω. Τώρα και εγώ, αλλά και ο άντρας μου, δουλεύουμε αρκετά και πάμε πολύ καλά στα οικονομικά μας.

Κάποια στιγμή της ζωής σου, έγινε γνωστή η «μάχη» σου με την κατάθλιψη. Τι μαθήματα πήρες;

Ήμουν συντετριμμένη. Ξαφνικά τίποτα από αυτά που είχα καταφέρει δεν με έκανε ευτυχισμένη. Έμαθα ότι είναι πολύ σημαντικό να λες αυτά που αισθάνεσαι στους άλλους και να παραδέχεσαι ότι δε νιώθεις «δυνατός». Υπάρχει ακόμα ένα αίσθημα ντροπής γύρω από αυτά τα θέματα και μπόρεσα να το ξεπεράσω μόνο όταν μοιράστηκα την ιστορία μου με άλλους.

Αυτόν τον καιρό είσαι εκπρόσωπος της εταιρείας Life Happens που προωθεί ασφάλειες ζωής.

Υπάρχει μια μεγάλη παρεξήγηση γύρω από την ασφάλεια ζωής, γιατί πολύς κόσμος δεν θέλει να σκέφτεται και να μιλάει για τον θάνατο. Η μητέρα μου, για παράδειγμα, δεν μιλούσε ποτέ γι αυτό, αλλά εγώ πάντα σκεφτόμουν ότι όταν αποκτήσω παιδιά θέλω να είναι προστατευμένα, καθώς η ζωή είναι απρόβλεπτη και τα πάντα μπορούν να συμβούν από τη μία μέρα στην άλλη. Είσαι πιο ήρεμος όταν ξέρεις ότι είσαι ασφαλισμένος.

Σε ποιες φιλανθρωπικές οργανώσεις συμβάλλεις οικονομικά αυτό τον καιρό;

Συνεργάζομαι με την οργάνωση WIN (Women In Need) της Νέας Υόρκης, που βοηθάει οικονομικά αδύναμες γυναίκες να βρουν σπίτι και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Η ενοικίαση σπιτιού στη Νέα Υόρκη είναι πολύ ακριβή και ένα μεγάλο μέρος των ανθρώπων που ζει στο δρόμο εξαιτίας των τιμών είναι γυναίκες με παιδιά. Πολύς κόσμος δεν το γνωρίζει αυτό.

View this post on Instagram

💛 photo by @helenachristensen

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Πως φαντάζεσαι τη συνταξιοδότησή σου;

Η ιδέα της απόσυρσης μου ακούγεται σαν «θάνατος». Η δουλειά είναι πηγή ζωής για μένα και αποτελεί το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής και της ταυτότητάς μου. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς αυτήν.

Ποιες είναι οι σημαντικότερες συμβουλές για τη ζωή που δίνεις στα δύο παιδιά σου;

Να διατηρούν την ηθική τους ακεραιότητα και να σκέφτονται απλά. Όλοι έχουμε την τάση να κάνουμε τα πράγματα πιο περίπλοκα απ′ ότι πρέπει. Αυτό είναι λάθος. Τους συμβουλεύω να δουλεύουν όσο πιο σκληρά μπορούν και να έχουν δίπλα τους θετικούς και καλούς ανθρώπους.

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024