Η Ρένια Λουιζίδου έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη σήμερα.

Σήμερα στην εκπομπή η «Φωλιά των ΚουΚου» και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο η ηθοποιός μίλησε για πολλά!

Τι γίνεται με το «Καφέ της Χαράς»;

Αρχικά η Ρένια Λουιζίδου μίλησε για το επερχόμενο «Καφέ της Χαράς» αποκάλυψε πως ο συγκεκριμένος ρόλος είχε προταθεί πρώτα στην Κατερίνα Λέχου , ύστερα στην Δήμητρα Ματσούκα και μετέπειτα σε εκείνη.

Τα παλιά κασέ και οι τηλεοπτικές επιτυχίες

Η ίδια αργότερα απάντησε με ειλικρίνεια και στα υπέρογκα ποσά που παλιότερα έπαιρναν οι ηθοποιοί.  ενώ τα πιο πολλά χρήματα που έχει πάρει ήταν στις σειρές που έκανε αμέσως μετά το «Καφέ της Χαράς», δηλαδή το «Ιωάννα της καρδιάς» και το «Κλεμμένη Ζωή».

Τα…κανόνια!

Με αφορμή τη συγκεκριμένη συζήτηση, η ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί και στο «Αμάρτημα της Μητρός μου» του ΑΝΤ1, από την οποία όπως είπε πληρώθηκε μόνο για ένα επεισόδιο, ενώ είχαν γυριστεί 19! «Απόλυτο κανόνι. Τα διεκδίκησα στα δικαστήρια… Κι αυτός ο άνθρωπος υπάρχει μέσα στη δουλειά ακόμα, με άλλη εταιρεία» σχολίασε.

Γιατί σταμάτησε μετά από πέντε χρόνια «Το σόι σου»;

Μάλιστα, σχετικά με το τέλος της σειράς «Το σόι σου», η Ρένια Λουιζίδου παραδέχθηκε πως υπήρχαν προβλήματα με τα σενάρια, αφού μετά από τόσα χρόνια αυτοτελών επεισοδίων οι σεναριογράφοι δυσκολεύονταν να βρουν νέες ιστορίες, και είπε: «Αν ήταν άλλα χρόνια στην τηλεόραση θα σου έλεγα πως είναι και καλύτερα να τελειώνει κάτι πριν αρχίσει η φθορά για να αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις. Η κρίση μας έκανε να βάλουμε πολύ νερό στο κρασί μας, να επαναπροσδιορίσουμε. Όταν μια δουλειά «πάει» δεν τη διακόπτεις τόσο εύκολα. Μπορεί και να μας σώσανε, μπορεί να πήγαινε κατά διαβόλου από εδώ και πέρα και να χαλούσε ό,τι είχαμε φτιάξει».

Δείτε το απόσπασμα: