Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Serie A : Η Αταλάντα έσπασε το αήττητο της Ρόμα

Serie A : Η Αταλάντα έσπασε το αήττητο της Ρόμα

Η Αταλάντα έφυγε με το «διπλό» (0-2) από το «Ολίμπικο» της Ρώμης, αναγκάζοντας τη Ρόμα στην πρώτη της ήττα στη Serie A, για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος

Η Αταλάντα συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρσι. Οι «μπεργκαμάνσκι» έπειτα από μια εξαιρετική εμφάνιση, νίκησαν 2-0 τη Ρόμα στο «Ολίμπικο» και έσπασαν το αήττητο σερί των πρωτευουσιάνων στο πρωτάθλημα.

Η ήττα από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ μπορεί να πλήγωσε την ομάδα του Γκασπερίνι, αλλά στη Serie A είναι διαφορετικά. Με πρωταγωνιστή για ακόμα μια φορά τον Ντουβάν Ζαπάτα, οι φιλοξενούμενοι πήραν το τρίποντο, ανέβηκαν στη βαθμολογία του πρωταθλήματος και σημείωσαν το τρίτο διπλό σε ισάριθμα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έλειψε το γκολ. Η Ρόμα απείλησε με τους Κόλαροφ, Σμόλινγκ και Τζέκο, ενώ οι φιλοξενούμενοι με τον Γιόσιπ Ίλισιτς, αλλά οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Πάολο Φονσέκα άγγιξε το γκολ με τον Τζανιόλο στο 59′, αλλά το τελείωμα του νεαρού δεν βρήκε στόχο. Στο 71′, λοιπόν, η Αταλάντα άνοιξε το σκορ, με τον συνήθη ύποπτο Ντουβάν Ζαπάτα, ο οποίος πλάσαρε τον Πάου Λόπες για το 0-1.

Η Ρόμα δεν κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Κάλινιτς στο 79′ και οι φιλοξενούμενοι με τη συμπλήρωση 90 λεπτών, βρήκαν και δεύτερο τέρμα με τον Ολλανδό μέσο Ντε Ρουν, ο οποίος έγραψε το τελικό 0-2.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024