Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Can Yaman: Όλη η αλήθεια πίσω από την χειρονομία που προκάλεσε σάλο

Can Yaman: Όλη η αλήθεια πίσω από την χειρονομία που προκάλεσε σάλο

Η κίνηση που έγινε... συνήθεια

Σάλο προκάλεσε η χειρονομία του Τζαν Γιαμάν, του Τούρκου «Φτερωτού Θεού» που επισκέφτηκε την χώρα μας και προκάλεσε χαμό στις φαν του.

Συγκεκριμένα ο Τζαν Γιαμάν επισκέφτηκε την Ακρόπολη κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα για να θαυμάσει τον Παρθενώνα.

Ωστόσο μία κίνησή του ερμηνεύτηκε αρνητικά από αρκετούς χρήστες του διαδικτύου, καθώς ο Can Yaman φαινόταν να υψώνει το μεσαίο του δάχτυλο, την ώρα που πίσω του ανέμιζε η ελληνική σημαία.

Η απάντηση του μετά τον σάλο

Μετά τον σάλο στα social media, ο «Φτερωτός Θεός» θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση λέγοντας στην «Καλό μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά  πως δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλει την ελληνική σημαία και πως είναι τρελός όποιος νομίζει κάτι τέτοιο.

Πολλοί θέλησαν να τον πιστέψουν ενώ άλλοι συνέχισαν να διαμαρτύρονται, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο Can Yaman έχει «κόλλημα» με την συγκεκριμένη κίνηση.

https://www.youtube.com/watch?v=xTbkKUCryd8

Η κίνηση που έγινε… συνήθεια

Κι αυτό γιατί ο ρόλος του στην ταινία «Φτερωτός Θεός», όπου υποδύεται τον Τζαν, τον ιδιοκτήτη μίας διαφημιστικής εταιρίας που σαγηνεύεται από μία εργαζόμενη και την ερωτεύεται παράφορα,  έχει κάποιες κλισέ κινήσεις που ο ηθοποιός πρέπει να κάνει συνεχώς.

https://www.instagram.com/p/B2jsBvbAWUM/

Ο τρόπος με τον οποίο ο Τζαν Γιαμάν κρατά συνεχώς τα γυαλιά του στο σίριαλ, όπως και το τηλέφωνο, αλλά και το γούρι του –δύο σπάνιες πέτρες- είναι μέρος του ρόλου του και φυσικά μέρος του γοητευτικού προφίλ που βγάζει προς τα έξω.

https://www.instagram.com/p/BrIkkXvjaHc/

Ο Τούρκος ηθοποιός λοιπόν με ρίζες από τα Σκόπια και την Αλβανία επιχείρησε να διορθώσει τα γυαλιά του πάρα πολλές φορές κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Ακρόπολη, ωστόσο μία φορά ήταν αρκετή για να προκαλέσει πανικό.

Πάντως απόδειξη πως τίποτα δεν ήταν εσκεμμένο είναι το γεγονός πως ο Τζαν Γιαμάν διορθώνει τα γυαλιά του ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και στο τουρκικό σίριαλ.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024