
Μάχη στον Πειραιά για να βελτιωθεί η καθημερινότητα σε κάθε γειτονιά
Συχνές επισκέψεις του δημάρχου, Γιάννη Μώραλη, σε περιοχές όπου γίνονται μικρές αλλά καίριες παρεμβάσεις
Συνεχίζεται στον Πειραιά η μάχη για να βελτιωθεί η καθημερινότητα, με το δήμο να αναλαμβάνει να βρει λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν.
Στο πλαίσιο αυτό ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μώραλης, πραγματοποιεί συνεχείς επισκέψεις σε χώρους όπου γίνονται προσπάθειες για να βελτιωθεί η εικόνα του Πειραιά. Οπου βρίσκονται συνεργία καθαρισμού ή άλλων υπηρεσιών που στόχο έχουν να κάνουν μικρές, αλλά καίριες παρεμβάσεις.
Οπως άλλωστε, έχει πει πρόσφατα ο κ. Μώραλης, «στόχος μας είναι να αλλάξουμε προς το καλύτερο την κάθε γειτονιά, δίνοντας λύσεις σε καθημερινά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της πόλης μας».
- Σπαρακτικές εικόνες από τη Γάζα: Παιδιά παίζουν «κηδεία» στα χαλάσματα
- Καλπάζει η ακρίβεια λόγω πολέμου – Αυξάνεται ο πληθωρισμός, συνεχίζονται οι ανατιμήσεις
- «Σοβαρή εξέλιξη», λέει ο Μαρινάκης για τη νέα δικογραφία ΟΠΕΚΕΠΕ – Μουδιασμένη η κυβέρνηση
- Το «my way» του Γιοβάνοβιτς θα εξαρτηθεί από τα «εξάρια»
- Εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα: Έκτακτα μέτρα σήμερα για την προστασία από τις ακραίες καιρικές συνθήκες
- ΕΛΣΤΑΤ: Στο 8,5% η ανεργία τον Φεβρουάριο – Αναλυτικοί πίνακες με τα στοιχεία



