Master Plan ΟΛΠ: Παρέμβαση Γιάννη Μώραλη στην Επιτροπή Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων
O Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Λιμένων (Ε.Σ.Α.Λ.) με θέμα το Master Plan του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.
O Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Λιμένων (Ε.Σ.Α.Λ.) με θέμα το Master Plan του ΟΛΠ.
Ο κ. Μώραλης συντάχθηκε με το αίτημα των υπολοίπων Δημάρχων για αναβολή, δεδομένου ότι μόλις τη Δευτέρα έλαβαν το αναθεωρημένο Master Plan και δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος, προκειμένου να μελετηθεί, να γίνουν ουσιαστικές παρατηρήσεις και να υποβληθούν ερωτήματα.
Επιπλέον, έθεσε το θέμα αν προβλέπεται νέο στάδιο διαβούλευσης επί του αναθεωρημένου Master Plan και αν αυτή ολοκληρώθηκε το 2018.
Εξέφρασε τη σταθερή θέση του Δήμου για το Master Plan, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι δεν θα δημιουργηθεί mall, ζητώντας να υπάρξουν όμως διευκρινίσεις για τη χρήση των 22.000 τ.μ.
Τέλος, τόνισε την ανάγκη να γίνει το ΣΙΛΟ Μουσείο Ενάλιων Αρχαιοτήτων.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής