
La Liga : Έχασε βαθμούς, αλλά παρέμεινε στο ρετιρέ η Γρανάδα
Η Γρανάδα έπειτα από τρεις συνεχόμενες νίκες, δεν κατάφερε να επιβληθεί της Βαγιαδιολίδ εκτός έδρας (1-1), αλλά παρέμεινε στην κορυφή της La Liga
Η Γρανάδα πριν επισκεφθεί το «Χοσέ Θορίγια» για την έκτη αγωνιστική της La Liga, μετρούσε τρεις συνεχόμενες νίκες στο ισπανικό πρωτάθλημα, με την τελευταία εναντίον της Μπαρτσελόνα (2-0) να ξεχωρίζει.
Οι Ανδαλουσιανοί δεν κατάφεραν να νικήσουν και τη Βαγιαδολίδ εκτός έδρας, αλλά με την ισοπαλία (1-1) παρέμειναν στην κορυφή της La Liga και συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν.
Παρόλο που οι νεοφώτιστοι αιφνιδιάστηκαν από το γρήγορο γκολ του Όσκαρ Πλάνο στο 12’ (με κοντινό πλασέ έπειτα από γύρισμα στην περιοχή), δεν πτοήθηκαν και ανέκτησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου, λοιπόν, ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Κάρλος Φερνάντεθ (42′), τον επιθετικό που απέκτησαν ως δανεικό από την Σεβίλλη.
Στο δεύτερο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να ελέγξουν το παιχνίδι, πέτυχαν και δεύτερο γκολ που δεν μέτρησε για οφσάιντ, αλλά κατάφεραν να κρατήσουν τη Βαγιαδολίδ μακριά από την εστία τους , φεύγοντας από το «Νουέβο Χοσέ Θορίγια» με τον βαθμό της ισοπαλίας.
- «Νέο ξεκίνημα, νέοι αγώνες» για την Ελένη Αυλωνίτου που αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ
- Τουρκία: Ένοπλη επίθεση στη Μερσίνη με τέσσερις νεκρούς
- Γενεύη: Επιβλητική νίκη και πρόκριση στον δεύτερο γύρο για τον Τσιτσιπά (2-0)
- «Η γη της ελιάς» – Όσα θα δούμε στο νέο συνταρακτικό επεισόδιο
- Έμπολα: Τουλάχιστον 100 νεκροί στο Κονγκό – Έξι Αμερικανοί έχουν εκτεθεί στον ιό
- Μυστήριο με το θάνατο 47χρονου στην Κάλυμνο – Συνελήφθη ένας ψαράς

