Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θλάση ο Μακέντα - νοκ άουτ για 2-3 εβδομάδες

Θλάση ο Μακέντα – νοκ άουτ για 2-3 εβδομάδες

Ο Ιταλός επιθετικός υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού και θα μείνει στα… πιτς για 2-3 εβδομάδες – Θλάση και ο Σέχου!

Τις υπηρεσίες του Φεντερίκο Μακέντα για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες θα στερηθεί ο Γιώργος Δώνης, καθώς ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο 28χρονος επιθετικός θα χάσει τα παιχνίδια με Πανιώνιο (εκτός 29/9) και Ξάνθη (εντός 5/10), για την 5η και 6η αγωνιστική αντίστοιχα και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 7η αγωνιστική.

Ο Ιταλός επιθετικός δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δώνης, καθώς ο Σέχου υπέστη θλάση βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 3 εβδομάδες.

Από την προπόνηση της Δευτέρας απουσίασε επίσης ο Μαυρομμάτης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Νούνες και Φάουστο. Οι Σένκεφελντ, Μολό προπονήθηκαν μόνο στο γυμναστήριο, ενώ από εκεί και πέρα, όσοι έπαιξαν πάνω από 45 λεπτά στο χθεσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν αποφόρτιση, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις τακτικής, παιχνίδι κατοχής και τελειώματα.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024