Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Άνοιγαν» αυτοκίνητα επισκεπτών στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών

«Άνοιγαν» αυτοκίνητα επισκεπτών στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών

Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, 12 περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα κλοπής, σε αρχαιολογικό χώρο του Δήμου Άργους- Μυκηνών

Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, 12 περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα κλοπής, σε αρχαιολογικό χώρο του Δήμου Άργους- Μυκηνών.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν προχθές το βράδυ, στον ανοιχτό χώρο στάθμευσης του αρχαιολογικού χώρου των Μυκηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 28 και 31 ετών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, εντόπισαν τον 28χρονο και τον 31χρονο, προχθές το βράδυ, στον ανοιχτό χώρο στάθμευσης του αρχαιολογικού χώρου των Μυκηνών, ενώ επιχειρούσαν να διαρρήξουν όχημα και τους συνέλαβαν.

Στο πλαίσιο της έρευνας εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω συλληφθέντες, κατά το χρονικό διάστημα από την 7.09.2019 έως και την 9.9.2019, διέπραξαν ακόμη 11 περιπτώσεις κλοπών από οχήματα στον χώρο στάθμευσης του ίδιου αρχαιολογικού χώρου.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, είδη ρουχισμού, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις 19.000 ευρώ σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, ενώ μέρος των αφαιρεθέντων βρέθηκαν και αποδόθηκαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρήματα, διαρρηκτικά εργαλεία και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024