Με ακτίνες X εντόπισαν δύο κιλά κοκαΐνη σε όχημα στο Κερατσίνι
Το ειδικό όχημα με ακτίνες Χ του Λιμενικού αποκάλυψε τη δράση και οδήγησε στη σύλληψη τριών αλλοδαπών ηλικίας 37, 48 και 53 ετών στο Κερατσίνι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Το ειδικό όχημα με ακτίνες Χ του Λιμενικού αποκάλυψε τη δράση και οδήγησε στη σύλληψη τριών αλλοδαπών ηλικίας 37, 48 και 53 ετών στο Κερατσίνι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μετά από επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες της περασμένης Πέμπτης (19 Σεπτεμβρίου), κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στο όχημα του 48χρονου με τη συνδρομή οχήματος σάρωσης (x-ray) της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος, εντοπίστηκαν σε ειδική κρύπτη 1.108 γραμμάρια κοκαΐνης, την οποία, όπως προέκυψε, είχε προμηθευτεί από τον 53χρονο.
Έρευνες στο σπίτι
Ακολούθως, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία των άλλων δραστών στην περιοχή του Κερατσινίου, όπου βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, μέρος της οποίας είχε τυποποιηθεί σε νάιλον συσκευασίες, έτοιμη προς πώληση.
Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.829 γραμμάρια κοκαΐνης, ηλεκτρονική ζυγαριά, 5 κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 2.470 ευρώ και δύο αυτοκίνητα ως μέσα μεταφοράς των ναρκωτικών.
Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).