Αρναούτογλου: «Έχει ξεφύγει και πρέπει να μπει στη θέση της»
Για ποια χτυπάει η καμπάνα;
Με την τηλεοπτική σεζόν να έχει ξεκινήσει για τα καλά, μαζί της ήρθε και η πρώτη τηλεοπτική κόντρα, με χαρακτηριστικό τον «διαπληκτισμό» μεταξύ Γιώργου Λιάγκα, Γιώργου Λιανού και Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Αμέσως μετά από αυτήν την δήλωση ο Γιώργος Λιανός μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή απάντησε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ: «Τον εκτιμούσα τον Λιάγκα μέχρι που μίλησε για μένα… Με ζηλεύει… Με υποβάθμισε για να παρουσιάσει εκείνος το The Voice…».
Συμπαραστάτης του Λιανού, ο Αρναούτογλου
Στο «στρατόπεδο» του Γιώργου Λιανού συντάχθηκε μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος τόνισε: «Για τέτοια είσαι Λιάγκα για να δημιουργείς εντάσεις και πάθη και μίση και ίντριγκα… Γιατί ρε Λιάγκα δεν χόρτασες; Δύο χρόνια ήσουν εκτός και τώρα τα πήρες όλα;».
Τα καρφιά του όμως πέταξε και στον Δημήτρη Παπανώτα, λέγοντας: «Παπανώτα ζεις για να κοντράρεσαι και να έχεις ψωμί να μιλάς. Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε καταγγελτικοί. Αν ξαναπειράξετε τον Λιανό να είσαστε έτοιμοι να βγουν στη φόρα πράγματα που δεν είσαστε έτοιμοι να τα ακούσετε».
https://www.youtube.com/watch?v=OFF9VWBWGAI
Βέλη για την Σκορδά από τον Αρναούτογλου
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε από την ραδιοφωνική του εκπομπή.
Μάλιστα, μια συγκεκριμένη ατάκα του, θεωρήθηκε βέλος προς την Φαίη Σκορδά, η οποία την περασμένη Παρασκευή πήρε θέση υπέρ του Γιώργου Λιάγκα.
«Ακούω διάφορες μπούρδες. Έρχεται ο καιρός που θα απαντήσω. Μπορώ να σου πω ότι έκανα και τον μαλ…α μια ζωή. Άκουγα, άκουγα, άκουγα το καλό παιδί που άκουγε. Τώρα όμως, υπάρχει ένα πρόσωπο που έχει λίγο ξεφύγει και θα πρέπει να μπει στη θέση της!», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
https://www.youtube.com/watch?v=ljgCjB7wEXo
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Απολογούνται σήμερα τα φερόμενα ηγετικά στελέχη του κυκλώματος από τη Βόρεια Ελλάδα
- Oι οθόνες, τα παιδιά, το Toy Story: Ο Τομ Χανκς τρομάζει με την «μπλε λάμψη από τα κινητά στα παιδικά δωμάτια»
- Ο Φλικ λέει το «ναι» για Μπερνάρντο Σίλβα
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Στον ανακριτή σήμερα ο 41χρονος – Οι ισχυρισμοί και το σκηνοθετημένο έγκλημα
- Στο έλεος του καιρού: Απρόσιτος ο κλιματισμός για εκατομμύρια Ευρωπαίους – Η Ελλάδα στο κόκκινο
- Ο Γιώργος Σαμπάνης στο Θέατρο Άλσος
- ΠΑΣΟΚ: Σε ανασχηματισμό προχωρά ο Ανδρουλάκης – Η ενόχληση για Δούκα και οι αιχμές κατά Τσίπρα
- Προοδευτική πολιτική είναι αυτή που αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων και όχι αυτή που φαντάζει «ριζοσπαστική» με βάση το «αριστερόμετρο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 02.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-chetan-jawale-65299-12024049-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442