Φέντερερ -Τσιτσιπάς στο διπλό του Laver Cup
Στο πλευρό του Ρότζερ Φέντερερ θα βρεθεί σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το διπλό του Laver Cup.
Οι Ράφα Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ ήταν έτοιμοι να ενώσουν τις δυνάμεις απέναντι στο δίδυμο Τζον Ίσνερ/Τζακ Σοκ, ωστόσο ο Ισπανός θρύλος απέσυρε τη συμμετοχή του λόγω τραυματισμού.
Τη θέση του δίπλα στο πλευρό του Φέντερερ θα πάρει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος μόλις χθες είχε την τιμή να έχει ως παρτενέρ τον Ράφα! Μάλιστα, η συγκεκριμένη αναμέτρηση αναμένεται να είναι πολύ κρίσιμη, καθώς ο Κόσμος έχει μειώσει σε 7-5 και η νίκη σήμερα δίνει τρεις βαθμούς.
Το σημερινό πρόγραμμα θα ανοίξει με το ματς του διπλού και έπειτα θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις Τιμ-Κύργιος (ο Αυστριακός πήρε τη θέση του Ράφα), Φέντερερ-Ίσνερ και Ζβέρεφ-Ράονιτς.
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Έρχονται συλλήψεις για τρία νέα κυκλώματα που λάμβαναν παράνομες επιδοτήσεις σε Κρήτη, Τρίκαλα και Κοζάνη
- Μεντιλίμπαρ: «Όποιος δεν έχει κίνητρο δεν χρειαζόταν να βρεθεί σε αυτό το όμορφο νησί, είναι τελικός»
- ΣΥΡΙΖΑ: Η κατάργηση των σχολικών επιτροπών βήμα υπονόμευσης των δημόσιων σχολείων από την κυβέρνηση Μητσοτάκη
- Ολλανδία: Δεκάδες ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ – Χιόνι και παγετός
- Νέα γήπεδα τένις στην Ηγουμενίτσα
- Κόντης: «Παίζουμε με τον νταμπλούχο Ελλάδος και πρέπει να έχουμε θάρρος στο παιχνίδι μας»



