Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Την τέλειωσαν τα «σφυριά»

Την τέλειωσαν τα «σφυριά»

Με γκολ του Γιαρμολένκο στο 44' και Κρέσγουελ στην εκπνοή, η Γουέστ Χαμ επικράτησε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-0)

Η εμφατική νίκη στην πρεμιέρα επί της Τσέλσι (4-0) προμήνυε μια εξίσου εντυπωσιακή πορεία στην συνέχεια για την Γιουνάιτεντ, η οποία όμως δέχεται το ένα αγωνιστικό χαστούκι μετά το άλλο. Ισοπαλία κόντρα στην Γουλβς (1-1), ήττα από την Κρίσταλ Πάλας (1-2), ισοπαλία με αντίπαλο την Σαουθάμπτον (1-1), αγχωτική νίκη επί της Λέστερ (1-0) και… ήττα από την Γουέστ Χαμ (2-0).

Το πρώτο ημίχρονο στο Λονδίνο δεν έκρυβε πολλές συγκινήσεις. Τα πάντα έδειχναν ότι Γουέστ Χαμ και Γιουνάιτεντ θα πήγαιναν ισόπαλες στα αποδυτήρια στο μεταξύ τους αγώνα για την 6η αγωνιστική της Premier League. Οι γηπεδούχοι όμως, είχαν άλλη άποψη…

Στο 44ο λεπτό, ο Φελίπε Άντερσον βρήκε τον Γιαρμολένκο μέσα στην περιοχή των Κόκκινων Διαβόλων και ο Ουκρανός φορ γύρισε εξαιρετικά το σώμα του και νίκησε τον Ντε Χέα για το 1-0 της ομάδας του.

Η αρμάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δέχτηκε έτσι γκολ για 11ο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι, σε όλες τις διοργανώσεις και εν συνεχεία προσπάθησε ανεπιτυχώς να ανατρέψει τα δεδομένα. Στο 84ο λεπτό, ο Κρέσγουελ διπλασίασε τα τέρματα της Γουέστ Χαμ με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ από το όριο της περιοχής (2-0) και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Τζέιμς δεν μετουσίωσε σε γκολ την εντυπωσιακή ατομική του ενέργεια.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024